Notícies

Tertúlies Teatrals Professionals: Vuelos d'Aracaladanza

Tertulies Teatrals Professionals Vuelos
Programem la segona Tertúlia Teatral Professional amb l’Enrique Cabrera, director artístic de la companyia madrilenya Aracaladanza, i el seu espectacle Vuelos.
Data i hora: dissabte 18 de febrer de 2017 a les 17.45 h.
Lloc: Sala MAC del Mercat de les Flors (Carrer Lleida, 59 – Barcelona)
Preu inscripció: Socis TTP 8,50 € / No socis TTP 12,00 €
Termini màxim d’inscripció: dimecres 15 de febrer a les 12 h. Places limitades!
Inscripcions AQUÍ
VUELOS
Vuelos és un espectacle de dansa contemporània per a públic infantil i familiar que pretén encoratjar el gaudi de tots els sentits, convertint-los també en una eina subversiva que contribueixi a canviar el món. Perquè les ales de la imaginació ens fan lliures.
Després dels anteriors treballs a partir de René Magritte, El Bosco i Joan Miró dels que hem gaudit durant diverses ocasions al Mercat, Aracaladanza, companyia especialitzada en públic jove des de fa 21 anys, s’inspira en aquesta creació en Leonardo de Vinci, que va treballar per fer realitat la utopia. Guardonada amb nombrosos premis, com el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2010.
Aracaladanza comparteix amb el públic un univers fascinant a través de la imaginació i de la dansa per embellir la realitat i transformar-la màgicament.
Idea i direcció Enrique Cabrera / Coreografia Aracaladanza / Intèrprets Jimena Trueba Toca, Jonatan de Luis Mazagatos, Carolina Arija Gallardo, Jorge Brea Salgueiro, Raquel de la Plaza Húmera /Assistents Raquel de la Plaza, Jimena Trueba Toca /Composició música original Luis Miguel Cobo / Disseny escenografia i vestuari Elisa Sanz / Disseny il·luminació Pedro Yagüe / Disseny vídeoescena Álvaro Luna / Diseño y realització atrezzo Ricardo Vergne / Assessorament titelles El Nudo Compañía Teatral / Realització vestuari Ángeles Marín / Realització escenografia Sfumato, Mambo Decorados / Tècnic llums, so i vídeo Lalo Gallego / Tècnic maquinària Yolanda Esteban Díaz / Producció Arantza Izaguirre / Disseny producció i premsa Javier Torres / Distribució nacional Alberto Muyo / Distribució internacional Ana Sala
Producció Aracaladanza / Coproducció Teatro de la Abadía, Comunidad de Madrid, Sadler’s Wells Londres, Festival Grec, Nottingham Lakeside Arts

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a