Notícies

Tertúlies Teatrals Professionals: Biblioteca de cuerdas y nudos de José Antonio Portillo

Arriba la terceraBiblioteca de cuerdas y nudos Tertúlia Teatral Professional amb el José Antonio Portillo i el seu espectacle Biblioteca de cuerdas y nudos.
Data i hora: dissabte 18 de març de 2017 a les 17.45 h.
Lloc: La Sala Miguel Hernández de Sabadell (Ronda de la Roureda, 24)
Preu inscripció: Socis TTP 8 € / No socis TTP 12,00 €
Termini màxim d’inscripció: dimarts 14 de març a les 12 h. Places limitades!
Inscripcions AQUÍ
Tertúlies Teatrals Professionals
Aquesta activitat neix amb l’objectiu de propiciar que artistes i creadors catalans vegin i coneguin produccions i companyies de fora. Així mateix, trobant-nos amb els directors o creadors, potenciem el debat sobre els processos de creació i punts de vista dels mateixos.
Biblioteca de cuerdas y nudos

Hi ha biblioteques que recullen vivències més que no pas llibres. Hi ha racons on es parla, sí, fluixet, xiuxiuejant i on si es manté l’ordre i l’atenció, el responsable d’aquella particular sala us convida que remeneu entre els mil elements que formen la seva biblioteca. José Antonio Portillo ja va convidar fa una colla d’anys petits i grans a dibuixar mapes per descobrir on s’havia enterrat algun objecte molt personal. Era una manera d’explicar secrets i de revelar pors o somnis que, potser més tard, trobarien el sentit. Aquell museu del temps, ara es fa visible en aquelles lleixes, ordenat pel caprici del qui hi viu. Tot té un bri de veritat i una forta càrrega de misteri. Sentint com desgrana les raons del seu inventari de records se us desperten ganes d’enviar-li algun element que se sumi a la seva exposició. Les biblioteques convencionals tenen llibres que expliquen contes. La biblioteca de cuerdas y nudos té instants de memòria que fan bategar un record íntim. Entrar dins d’aquell espai és sentir-se privilegiat de poder-ho compartir.
Jordi Bordes
Fitxa artística
Narrador – mestre José Antonio Portillo/ Escenografia i objectesJosé Antonio Portillo / Il·luminació Xavi Prieto / Música Núria Aparici, Joaquín Pinilla i Jorge Aparici(SordoMondo)/ Construcció d’escenografia Theater Hetpalais d’Anvers (Bèlgica), amb la col·laboració del CCB de Lisboa (Percursos 2002/2004) i el Theater Hetpalais d’Anvers (Bèlgica)/ Els objectes i textos provenen de tallers realitzats amb infants i adults anònims en diverses ciutats d’Europa

 
Amb el suport de:
Departament de Cultura
 
 
 
 
Amb la col·laboració de:
logo_mig_Sala_10anys_mail

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a