Notícies

Teatro sobre ruedas #SomTTP

Enmig de tot aquest rebombori de situació que estem vivint, de vegades hi ha bones notícies, entre elles, que seguim ampliant la família amb l’entrada d’una nova companyia socia, TEATRO SOBRE RUEDAS, que puja al vaixell de la TTP per sumar forces i remar junts. Benvinguts!

TEATRO SOBRE RUEDAS és un espai escènic mòbil. És la intervenció eventual i transitòria en diferents espais a través de les arts escèniques, amb la intenció de trencar els límits establerts per aquesta en l’actualitat, bé tant un límit geogràfic com espacial.

Un teatre itinerant per a donar la possibilitat a qualsevol ciutadà a gaudir, entendre i comprendre l’art. Acostant el teatre a nous espais i crear nous canals d’expressió més pròxims al públic, tornant als seus principis bàsics sota la perspectiva immediata i eficaç de la proximitat.

Brindant així la possibilitat d’arribar no sols a punts on el teatre és una constant, com les grans ciutats, sinó també a llocs on aquest no sol arribar més enllà que en la seva versió comercial o fins i tot ni tan sols aquesta. Generant, en la itinerància mateixa, un caràcter d’acció i moviment propi del teatre i la seva història.

TEATRO SOBRE RUEDAS és una plataforma de creació i producció d’art escènic, de gestió i de transformació de nous espais urbans i rurals com a plataformes artístiques.

TEATRO SOBRE RUEDAS pretén ser un espai obert, plural i multi i interdisciplinari. On puguin ocórrer mil històries i no estar vinculat a un sol espectacle en concret. Donant en la temàtica de les obres a realitzar un valor social rellevant i compromès amb el context que ens toca viure. Sempre des d’una perspectiva oberta i de respecte. Generant, a més d’un espai d’entreteniment, un punt de trobada de reflexió i aprenentatge entre totes.

Més informació al web de TEATRO SOBRE RUEDAS

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a