Notícies

Teatre Nu porta Torna Robin Hood al SAT!

Torna Robin Hood (Teatre Nu)El nou espectacle de creació pròpia de Teatre Nu arriba a Barcelona durant els tres primers caps de setmana de novembre.
A partir del proper dissabte 1 de novembre, el SAT acollirà les representacions de Torna Robin Hood. Arriba a Barcelona un espectacle que vol aprofundir en la figura dels herois, en la necessitat que tenim i en l’esperança que representen.
A través de la interpretació de dos actors i de la manipulació de titelles, Teatre Nu escenifica una història d’aventures sobre la necessitat de creure en els herois. Torna Robin Hood comença amb l’esperança que un heroi com aquest representa per a dos personatges conscients de la depressió permanent en la qual vivim. Ells, romàntics i il·lusos, creuen que només un heroi com ell pot instruir-nos i ajudar-nos a sortir del pou. Per això decideixen portar-lo físicament al teatre, perquè, davant de tothom ens expliqui què hem de fer.
En aquest espectacle Teatre Nu construeix una escenificació en la qual els dos personatges iniciaran un viatge a la recerca de l’heroi perdut, un recorregut que els convertirà, sense ells saber-ho, en autèntics herois, en la seva pròpia i única esperança.
Teatre Nu porta a Barcelona un dels herois més estimats i possiblement més necessitats encara. Les funcions es podran veure al SAT els dies 8 i 15 de novembre a les 17.30 i els dies1, 2, 9 i 16 de novembre a les 12h i a les 17.30h.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a