Notícies

Teatre Mòbil a #SomTTP

Teatre mòbil
#SomTTP és la secció on ens coneixem tots, on posem cara als nostres socis i descobrim qui són i qué fan. En aquesta ocasió és el torn de Teatre Mòbil.

Teatre Mòbil són Antilà Puig i Jordi Girabal, els quals jutament amb Marcel Gros van unir la seva passió pel teatre l’any 1984, formant així la companyia manresana.
Teatre Mòbil fan espectacles amb humor dirigit al públic familiar, un teatre molt còmic que busca la complicitat amb tots els espectadors.

Inspirats en la figura del pallasso però fent-li un petit gir, adaptant el llenguatge al formal teatral, el resultat són uns espectacles amb música impossible, teatre reciclàssic i un mix de bogeria que ho inunda tot.
Tendresa, originalitat i humor són els ingredients principals d’aquesta irresistible companyia.

Aquests ingredients són els que junts es transformen en els plats principals que ofereix la companyia, i el resultat són espectacles com Oops!!, un cant a l’optimisme, a viure i a riure amb els pulmons plens i els ulls clars, a badar i a encantar-se amb les coses, que són les més grans. Aquest és l’últim espectacle d’una llista amb gairebé una vintena entre els quals destaquen noms com Cösmix, Xarivari, o Tot Plegat.

 
 
Vols saber-ne més?

En altres edicions de #SomTTP

Nous socis a la TTP: JAM, Teatre al Detall, Festuc Teatre i Tanaka Teatre

PocaCosa Teatre, benvingudes

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a