Notícies

Teatre al Detall, La Baldufa i Víctor Borràs de Teatre Nu, nominats als Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona.com, la revista i cartellera digital d’arts escèniques de referència a la ciutat de Barcelona, presenta una nova edició dels Premis TeatreBarcelona. Un certamen, que compleix cinc anys de vida, on el públic reconeix les millors propostes i professionals de l’escena que han passat per la cartellera durant la temporada 2021-2022 (període de l’1 de juliol de 2021 – inclòs el Festival Grec– fins al 30 de juny de 2022 –exclòs el Festival Grec–, a la ciutat de Barcelona).

Enguany, tres companyies sòcies de la TTP estan entre les propostes nominades. “La motxilla de l’Ada” de la Cia. Teatre al Detall opta al guardó a millor espectacle familiar i “Bye bye confetti” de la Cia. La Baldufa està entre els finalistes a millor espectacle de carrer. Així mateix, Víctor Borràs, director i escriptor d’espectacles de Teatre Nu, és candidat a millor autoria original.

Votacions obertes: el públic decideix

Fins al 12 de setembre les persones usuàries del portal d’arts escèniques podran votar als guanyadors a través de la web TeatreBarcelona.com. Els premiats es donaran a conèixer el 27 de setembre en un nou format especial que s’anunciarà en breu i que s’emetrà a través de les xarxes socials del portal d’art escèniques de referència de la ciutat.

L’objectiu dels premis és, per una banda, reconèixer els treballs més aplaudits i valorats per l’audiència d’aquest mitjà de comunicació i, per l’altra, acostar el públic als professionals creant un pont directe entre ells, lluny de grans solemnitats i de l’endogàmia pròpia del sector.

Les candidatures en les diferents categories han estat escollides entre els més de cincuanta recomanadores i recomanadors, i pels diferents periodistes culturals que col·laboren amb la publicació digital i en paper durant l’any. TeatreBarcelona.com, nascuda l’any 2013 per iniciativa d’uns espectadors que trobaven en falta una revista i cartellera –unificada, exhaustiva i recomanada– de la programació d’arts escèniques, ja compta amb una audiència de més 80.000 persones registrades.

Qualsevol persona pot votar de manera senzilla i gratuïta a través de www.teatrebarcelona.com.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a