Notícies

Taula de treball sobre residències d’arts escèniques

TAULA DE TREBALL PARTICIPATIVA ORGANITZADA PER L’ACPDC

El 4 de juny de 2024, l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), amb la col·laboració de Xarxaprod, portarà a terme, a partir de les 10 hores, una taula de treball participativa per parlar sobre les residències d’arts escèniques.

A continuació, trobareu adjunt el programa de l’activitat i el formulari d’inscripció que estarà obert fins al 3 de juny. També es podran realitzar les inscripcions, de forma presencial, el mateix dia de la jornada de 9.45 a 10 hores, sempre que hi hagi places disponibles.

PROGRAMA

9.45 – 10.00 h.

REGISTRE D’INSCRIPCIONS

10.00 – 10.05 h.

Taula de treball participativa

Taula de treball sobre residències d’arts escèniques Dimarts 4 de juny de 2024 10 hores

La Caldera (c/ Eugeni d’Ors, 12, 08028 Barcelona)

BENVINGUDA A LA JORNADA


A càrrec de Cristina Riera, gerent i coordinadora de La Caldera i Mireia Llunell, presidenta de Xarxaprod Moderarà la jornada Roberto G. Alonso, president de l’ACPDC

10.05 – 10.10 h.


PRESENTACIÓ DE CRISTINA RIERA, gerent i coordinadora de La Caldera


L’objectiu de La Caldera és donar suport a la creació de trajectòries artístiques, i és per això que un dels programes troncals del centre són les residències: espais d’experimentació i investigació, creació i producció, on l’artista se sent acollit i acompanyat per desenvolupar el seu treball.

10.10 – 10.15 h


PRESENTACIÓ DE MIREIA LLUNELL, directora de l’Estruch – Fàbrica de Creació de les Arts en Viu


L’Estruch, fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament públic amb projecció internacional que té la ferma voluntat de ser un referent en l’acolliment i el suport als creadors. Treballa entorn de la creació artística, afavorint el procés, l’experimentació i la recerca de nous llenguatges artístics, i ofereix activitats de formació. Té un programa de residències d’arts escèniques (amb convocatòria anual, oberta fins el 26 de maig) dividides en tres modalitats, investigació/creació, tècnica i dual (creació i técnica), destinades a projectes de circ, dansa i teatre per artistes i companyies professionals.

10.15 – 10.20 h.


PRESENTACIÓ DE SONIA FERNÁNDEZ, coordinadora artística del Graner


En el Graner posen el focus en l’acompanyament a la creació a partir d’un programa de residències pública (convocatòria anual) i també fruit de col·laboracions amb altres estructures, espais i agents independents. A més, es vinculen a contextos locals i globals per impulsar encreuaments i aprenentatges col·lectius a partir del cos i el moviment, contribuint a la circulació d’idees, coneixements i pràctiques artístiques.

10.20 – 10.25 h.


PRESENTACIÓ D’EDUARD TEIXIDOR, equip de gestió de L’animal a l’esquena


L’animal a l’esquena és un centre de recerca centrat en els processos de creació a través residències, tallers de formació, i trobades de reflexió i pràctica, tant a nivell nacional com internacional. Té una convocatòria oberta permanent que permet compaginar els calendaris dels artistes associats, la línia de joves creadors del territori, els projectes en xarxa i els creadors convidats. A partir del 2024 sumen nous espais de treball a la rehabilitada masia i continuen oferint els espais naturals i el Teatre Ateneu de Celrà per a projectes concrets.

10.25 –13.00 h

TAULA DE DEBAT I TREBALL AMB LA PARTICIPACIÓ DELS ASSISTENTS

INSCRIPCIONS A LA JORNADA

La jornada és gratuïta i cal inscripció prèvia.
Us podeu apuntar a través del formulari d’inscripció que estarà obert fins al 3 de juny. També es poden realitzar les inscripcions, de forma presencial, el mateix dia de la jornada de 9.45 a 10 hores, sempre que hi hagi places disponibles.

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a