Notícies

Taula de debat: La dansa en temporada, un objectiu assolible?

El 28 de novembre del 2023, l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC) organitza, a partir de les 10 hores, la 10a jornada sectorial. Enguany es portarà a terme una taula de debat amb el títol ‘La dansa en temporada, un objectiu assolible?’.

PROGRAMA

9.30 – 10.00 h.

REGISTRE D’INSCRIPCIONS

10.00 – 10.10 h.

BENVINGUDA A LA JORNADA
A càrrec de Mercè Vallverdú, codirectora i cap del departament de Serveis Jurídics de la SGAE a Catalunya Moderarà la taula de debat Roberto G. Alonso, president de l’ACPDC

10.10 – 14 h.

PARTICIPANTS A LA TAULA DE DEBAT:
Carme Portaceli, directora artística del TNC, directora teatral; dramaturga i professora
Marina Marcos, codirectora de Marfúrius S.L., empresa que gestiona la companyia Els Pirates Teatre i El Maldà. A més, aquest últim espai forma part de la xarxa de 10 teatres de proximitat, anomenada On el Teatre Batega)
Anna Rosa Cisquella, integrant dels equips directius de 3 x Tres i de l’Espai Texas; productora executiva de la companyia Dagoll Dagom; i vicepresidenta de CIATRE (Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya)
Roberto G. Alonso, president de l’ACPDC (Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya); ballarí; coreògraf; i director artístic de la seva pròpia companyia

INSCRIPCIONS A LA JORNADA

La jornada és gratuïta i cal inscripció prèvia.
Us podeu apuntar a través del formulari d’inscripció que estarà obert fins al 27 de novembre. També es poden realitzar les inscripcions, de forma presencial, el mateix dia de la jornada de 9.30 a 10 hores, sempre que hi hagi places disponibles.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a