Notícies

Taller: lideratge transformador, l`actitud com a punt de partida i com generar-la

Dimecres, 15 d’octubre, de les 16 a les 20 h, al Centre Cultural de Cambrils
Aquest taller pràctic proposa clarificar idees que utilitzem de manera intuïtiva i que ens porten a creences errònies i dificultats pràctiques per entendre què és el lideratge i quina relació té amb l`actitud.
La sessió pretén oferir una iniciació a aspectes del lideratge posant de relleu la seva importància en entorns complexes i també com l`adquisició de més competències en aquest àmbit ens pot ajudar en l`assoliment dels nostres objectius.
Els temes seran tractats amb participació activa dels assistents mitjançant  exercicis pràctics, debats i anàlisi de situacions que els permeti desenvolupar les seves habilitats, així com transferir l`aprenentatge al seu entorn professional.
PROGRAMA

  • Per què és tan important liderar en entorns complexes quan creix la incertesa?
  • Entendre com afecta el canvi a la nostra base biològica i quina repercussió té sobre la iniciativa i la creativitat.
  • La relació entre lideratge i actitud. La importància de la proactivitat i la relació que existeix en la “zona de confort”.
  • Generar la pròpia actitud i com impactar als altres.

JORGE CUERVO, és Coach Certificat CPGCC en Co-Active Coaching, membre d`ICF certificat amb acreditació PCC i titulat en Coaching de Sistemes Relacionals ORSC. Llicenciat en Farmàcia (UB), MBA (ESADE) i diplomat en Planificació Estratègica. Durant 20 anys ha estat directiu a diverses companyies multinacionals. Consultor i formador des de 2001 i Executive Coach i conferenciant des del 2007. Especialista en desenvolupament d`equips, autogestió, lideratge i gestió del canvi. Col.labora amb Universitats, Cambres de Comerç i Barcelona Activa. Autor del llibre Mejor liderar que mandar.
Adreçat a: professionals de la gestió cultural de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural o a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements sobre lideratge.
Inscripcions: cal omplir el formulari en línia al web de l`APGCC. El termini d`inscripció finalitza el dilluns 13 d`octubre. L`APGCC es reserva el dret d`anul.lar el curs si no hi ha un mínim de persones inscrites al curs.
Preus: 15 € socis. 10 € socis en situació d`atur.  No socis: 25 €
Descomptes: estudiants de gestió cultural. Membres d`organitzacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir al descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa empresa s`inscriguin al curs: 20 €
Horari i lloc: dimecres, 15 d`octubre, de les 16 a les 20 h, al Centre Cultural de Cambrils
AMB LA COL.LABORACIÓ DE:
                             

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a