Notícies

Taller de visuals i mapping per a arts escèniques

27 juny / 30 juny – 2016
En el taller de videomapping interactiu per a arts escèniques s’analitzaran els processos de creació (conceptualització, desenvolupament, qüestions tècniques, resolució de problemes…) de tres projectes professionals desenvolupats per Paco Gramaje i el seu equip: Wemapp (mapping i interactivitat), Kreomancer (performances audiovisuals en viu) i Girasomnis (dansa contemporània i videoart).
Els assistents al taller obtindran els coneixements fonamentals per plantejar un projecte multimèdia aplicat a la performace o a les arts escèniques i tècniques bàsiques de mapping i projecció amb un enfocament artístic tant d’imatge com de so.
Dirigit als artistes visuals, compositors, músics, ballarins, actors, productors d’esdeveniments culturals, persones aficionades o professionals d’arts escèniques, estudiants de carreres afins al món d’espectacle, al públic ampli i multidisciplinari interessat en imatge i so en totes les seves facetes i l’ús de noves tecnologies en les arts escèniques. Artistes VFX, tècnics audiovisuals, escenògrafs i il·luminadors.
Impartit per Paco Gramaje. Dissenyador, artista visual, AV performer i compositor. Creador del projecte de dansa i fusió artística Girasomnis. Un compendi de videoart, sons, performances i poesia. Els seus visuals i la seva música sempre busquen l’evocació i l’emotivitat, i miren d’apropar-se als sentiments i les sensacions. Girasomnis ha fet ja  actuacions als cinemes Callao i al Teatre Canal de Madrid, al Festival Sonar de Barcelona, a la Rambleta de València, Qatar, Casablanca, Santo Domingo i Albània. El 2012, Paco Gramaje s’introdueix en el camp de la videodansa amb la creació de diverses peces d’aquest gènere en col·laboració amb Bàrbara Fritsche i altres coreògrafs de Barcelona. Entre els seus treballs comercials, destaca per ser un dels creatius de l’últim musical Hoy no me puedo levantar. Paco és també membre de Kreomancer, un projecte d’experimentació i creativitat audiovisual amb els nous mitjans digitals. Performances en viu aportant un nou llenguatge narratiu en col·laboració amb músics, ballarins i qualsevol forma d’expressió artística. Les elaborades performances de Human mapping de Kreomancer s’han pogut veure en diversos teatres de Madrid i Berlín.
[programa curs]
Requisits: Ordenador propi.
Software que es farà servir: VDMX, Millumin, Adobe After Effects, Maxon Cinema 4D, TouchOsc (plataforma Mac)
Hardware que farà servir Paco Gramaje: Mac, Kinect, cámaras, controladors midi.
Durada: El curs té una durada total de 16 hores, dividides en 4 sessions.
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28)
Dates:
Del 27 al 30 de juny de 2016
Horari: de 16 a 20h
Preu curs: 120€

15% aturats. 10% membres d’associacions professionals
Més informació: formacio@nauivanow.com
[inscripció]

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a