Notícies

Taller de Prezi: una nova eina per a la creació de presentacions impactants


Amb més de 30 milions d’usuaris al món, i una forta i creixent adopció per part d’empreses, estudiants i professionals, Prezi ha esdevingut una eina alternativa a PowerPoint, dinàmica i potent, per presentar projectes, serveis i idees tant online com offline.
Prezi és un gran llenç en tres dimensions que permet crear entorns navegables mitjançant desplaçaments i zooms de continguts multimèdia. És fàcil d’utilitzar, però difícil de dominar sense una orientació adequada.
Amb el suport de la coneguda marca de conferències TED, la seva dinàmica permet crear presentacions molt més visuals que poden significar la diferència entre l’èxit o el fracàs d’una reunió o d’un esdeveniment important.
 
Objectius
Aconseguir que l’alumne domini l’eina Prezi per crear presentacions impactants dels seus projectes i continguts, així com proporcionar les bases per a una nova manera d’exposar les idees, molt més moderna i actual.
Taller adreçat a responsables de màrqueting d’empreses culturals, professionals, empreses o individus que utilitzin eines de presentació per comunicar els seus projectes i vulguin disposar d’una eina alternativa que afegeixi valor a aquesta oportunitat de comunicació.
 
Metodologia
Mètode “Learning-by-doing“. Una part teòrica introductòria breu i un taller pràctic en què els alumnes aprendran a fer servir tots els aspectes de l’eina.
Aforament limitat (30). Una sola persona per empresa o entitat.
Atenció: per poder assistir al taller és imprescindible portar un ordinador portàtil amb dispositiu Wi-Fi i cable d’alimentació.

HORARI i ESPAI

Dimarts 7 d’octubre,  de 10:00 a 14:00 hores
UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango. Passeig Pujades, 1. Barcelona 08003


 

  • Què és Prezi. Concepte i aplicacions. La importància de presentar-se bé.
  • Ús de Prezi. El llenç. Navegació. Incorporació d’elements. Format.
  • Tècniques combinades amb PowerPoint.
  • Usos i abusos. Millors pràctiques. Trucs de professional.

 
PONENT
Marcos Xalabarder, periodista i expert en presentacions. Fundador i director de www.presentaciones.biz, la primera agència especialitzada en la consultoria i el disseny de presentacions professionals. És l’únic Independent Prezi Expert reconegut per l’empresa Prezi a l’Estat espanyol. Proporciona formació a partir d’un coneixement directe de l’eina i de les seves aplicacions en l’entorn professional.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a