Notícies

Taller de manipulació de titelles i objectes – Rene Baker

La companyia Pea Green Boat organitza en el seu local un taller sobre manipulació de titelles i objectes a càrrec de Rene Baker.
Shifting Focus (Canviant l’Enfocament) és un taller pràctic per a actors, titellaires i directors que examina la tasca del manipulador a vista i la seva relació amb els objectes.

Els participants aprendran tècniques per guiar l’atenció de l’espectador entre l’intèrpret i l’objecte, descobriran com diferents nivells de presència i neutralitat canvien el propòsit dramàtic. Aprendran a ajustar la intensitat de la seva mirada, el seu tacte, el seu cos i fins i tot els seus peus per canviar la manera en què l’espectador entengui l’objecte, transformar la percepció de l’espectador, i acabaran manejant múltiples titelles com a solista.
Shifting Focus és un curs per a tots els nivells; novells adquiriran una base sòlida per a la manipulació d’objectes teatrals, i els titellaires experimentats aprendran a manipular conscientment la seva relació amb el titella i guariran possibles hàbits que ells o la seva titelles hagin pogut desenvolupar establir a través del temps.
El curs serà impartit en castellà.

Informació del curs:
Durada: 18 h., dies 6, 7 i 8 de desembre 2014
On: C/ Bonaventura Pollés 25, baixos. Barcelona
Més informació i reserves a: pea_green_boat@yahoo.es
Per coneixer millor a Rene Baker visiteu la seva web: www.renebaker.org

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a