Notícies

Taller de Karim Dakroub a Barcelona: 18, 19 i 20 novembre 2013

Durant 3 dies (18, 19 i 20 de novembre, just abans del Simposi del Putxinel·li), el director, titellaire i especialista en Titelles i Teràpia i en casos de traumatisme social i bèl · lic, el libanès Karim Dakroub, donarà un curs a Barcelona centrat en l’aplicació del teatre de titelles com una eina de mediació en situacions de conflicte i de traumatismes, seguint un acostament psicosocial sobre la comunicació verbal i no-verbal en un espai de seguretat per restablir el paper social de l’individu. Una ocasió única de treballar amb aquest gran coneixedor de la relació entre titelles i psicologia humana aplicada a casos extrems.
Les titelles són considerades aquí com un instrument d’expressió universal per posar en joc l’art visual, l’art dramàtic i la interacció dels nivells intra-personals i interpersonals de cada individu. A través del taller de treball, els participants tindran l’oportunitat d’experimentar el procés de creació i de desenvolupament de l’eina a fi de poder reforçar la seva pròpia capacitat tècnica a través d’una realització artística i psicològica:
– Escalfaments físics i preparació psicològica; exercicis sobre la Consciència del cos, del lloc i del vincle, la memòria afectiva i la memòria del cos a un nivell intra-personal … finestra al Imaginari a través dels sentits.
– Treball d’expressió i de projecció en passar d’un mitjà de creació artística a un altre (dibuix, conte, fabricació, manipulació, joc d’ombres, joc de rol) segons els mètodes d’Art-Teràpia i del cercle complex.
– El visitant inesperat, el titella que crea el canvi.
– Un constant seguiment teòric i psicològic al llarg del curs.
Durada: 15 hores en 3 dies (5 hores per dia: de 9:30 h a 14:30 h.)
Capacitat: 15 persones màxim
Dies i horaris: dies 18, 19 i 20 de novembre de 2013. De 9:30 h a 14:30 h.
Preu: 180 euros. Descomptes especials (20%) a Membres Associats a la revista Titeresante. També als socis de Unima (10%)
Lloc: Sala Massana del Poble Espanyol de Barcelona.
Dirigit a: artistes, psicòlegs, Art-terapeutes, educadors-ras.
Inscripcions: escriure a tonirumbau@gmail.com o trucar a: 659454879
Full d’inscripció: cliqueu aquí .
Curs Karim Dakroub
Formador: Karim Dakroub, titellaire, Director d’Escena, professor de Titelles a l’Institut de Teatre de la Universitat Libanesa. Psicologia clínica, especialitzat en animació psicosocial en societats en guerra.
Karim Dakroub
Karim Dakroub.
Cada participant ha de portar:
– Roba còmoda per al treball de moviment.
– Peces velles de roba o de vestits, i accessoris per a la fabricació de titelles.
– Un esperit obert i ple d’amor.
Font de la notícia: Titeresante

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a