Notícies

Taller de Clown – Philippe Gaulier

07 gener / 11 gener – 2014
Philippe Gaulier és director d’escena, clown, autor dramàtic i professor de teatre. És el fundador de l’École Philippe Gaulier que cada any acull a Sceaux, als afores de París, alumnes vinguts d’arreu del món. Amb trenta anys d’història, l’escola ha estat instal·lada a Londres, ciutat on Philippe Gaulier va anar convidat pel British Art’s Council.
Entre els actors i actrius que han passat per la seva escola hi ha Nathalie Seseña, Yolande Moreau, Sacha Baron Cohen, Emma Thompson, Simon McBurney, Marcello Magny, Jos Houben, Orla Brady…
El Clown segons Philippe Gaulier
Empiezo un curso dedicado al Clown. No es pan comido. Los sueños sobre el clown me aburren considerablemente. Se pone por las nubes al personaje poético de los cojones. Maquillaje blanco, cejas y pestañas pintadas de negro y, como guinda, una lágrima dibujada en la mejilla. ¡Qué espanto! Este soñado clown es más feo que las caricaturas de Montmartre, algo para tiendas horrendas de porcelana barata, algo condenado a estar en las garitas de las porteras de París, rodeado de tutús que se vuelven de color rosa cuando llueve. A este clown se le pasea en volandas por el universo como a un gentil y feliz individuo, limpio y bien vestido. Sonríe como un imbécil. En invierno recibe bolas de nieve en la cara. ¡Es una ñoñería!
El clown es un idiota maravilloso, tan grande como Falstaff, tan humano como Rabelais, divertido como Cervantes, cándido como Italo Calvino, bromista como Raymond Queneau, revolucionario como Jacques Prévert, irreverente como Boris Vian, hilarante, jocoso como él mismo.”
Philippe Gaulier a Barcelona
Eva Blay Martín és la promotora i gestora dels cursos de Clown amb Philippe Gaulier a Barcelona des de 2005.
Sempre hi ha hagut èxiu d’assistència a les seves classes i els mateixos alumnes han expressat l’experiència de la feina tan agradable i inovidable amb el Mestre Gaulier.
[www.ecolephilippegaulier.com]
[facebook]
Preu: 375€
Preu membre AADPC, Associació de Professonals del Circ de Catalunya i Unió d’Actors: 10% descompte
Hores: 25
Horari: 10h a 13h i de 14h a 16h
Lloc: Nau Ivanow – Barcelona
Més informació i inscripcions:
Eva Blay
blay.eva@gmail.com
00 34 658545311

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a