Notícies

Suport a la producció i exhibició de Mostra Igualada #TTPforma

Ramon Giné, director artístic de Mostra Igualada, ens explica el nou ajut de Suport a la producció i exhibició de la Fira que té per objectiu estimular el sector de les arts escèniques per a tots els públics fomentant-ne la creació.

Es tracta d’un ajut no només econòmic sinó també d’assessorament i en que companyies seleccionades estrenaran les produccions a l’edició de Mostra Igualada del 2022. Per tot això, creiem que és important conèixer com funciona exactament, ja que és una bona oportunitat per qualsevol de les companyies que integren la TTP i en general per qualsevol del sector.

  • Ponent: Ramon Giné
  • Data: divendres 23/10/20
  • Hora: de 10 a 11.00 h.
  • Mitjançant Zoom
  • Gratuït
  • Obert a socis i no socis de la TTP

Abans d’assistir a la #TTPforma, us recomanem llegir AQUEST DOCUMENT on s’expliquen les bases de la convocatòria.

Què és l’ajut Suport a la producció i exhibició de Mostra Igualada?

El Suport a la producció i exhibició consta de quatre línies d’actuació d’acord als quatre eixos de programació de la fira: el gran format, les noves dramatúrgies i tendències, el foment de la cooperació entre companyies i l’àmbit jove.

  • Línia gran format
  • Línia noves dramatúrgies i tendències 
  • Línia foment de la cooperació entre companyies 
  • Línia jove 

Les companyies podran optar a una de les quatre línies d’ajut. Es prendrà en consideració el valor artístic dels projectes, l’impacte en el mercat i el potencial recorregut de les propostes. També es tindrà en compte la incorporació de la paritat en el si dels projectes i els equips de treball.

Quins avantatges tindran les companyies seleccionades?

Les companyies seleccionades gaudiran d’una dotació econòmica en concepte d’ajut a la creació. Sumaran còmplices al projecte com ara equipaments públics i privats, entitats programadores o festivals que podran implicar-se tant en el procés de creació com en la posterior explotació. Comptaran amb un espai de residència, la possibilitat d’assajos oberts a la ciutat i activitats amb escoles o instituts, a més d’assessorament, seguiment i acompanyament durant el procés de creació. La producció s’estrenarà a l’edició de 2022 de la Mostra Igualada.

La convocatòria està dotada amb una aportació total de 20.000 euros. Això es complementarà amb la col·laboració econòmica i d’exhibició d’altres equipaments i festivals del país que entraran a formar part del projecte.

La presentació de candidatures estarà oberta fins al 6 de novembre (inclòs) a través d’un formulari disponible aquí, on consten les bases de la convocatòria.

Últimes notícies d'Ajuts

Subvencions per a la millora de les infraestructures en equipaments escènics i musicals per a un període biennal.

El Festival d’Almagro convoca el X Certamen Internacional Barroc Infantil.

Ajuts a la creació 2021 d’El Graner, Fàbrica de Creació

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a