Notícies

Subvencions per la mobilitat d’artistes per a actuacions i/o gires de l’Institut Ramon Llull

El proper dia 28 de gener s’obra el termini de sol·licituds per les Subvencions per la mobilitat d’artistes per a actuacions i/o gires de l’Institut Ramon Llull en l’àmbit de la música i les arts escèniques.

S’ha publicat al DOGC la convocatòria de subvencions en règim de concurrència no competitiva per a la MOBILITAT D’ARTISTES PER A ACTUACIONS I/O GIRES D’ESPECTACLES EN L’ÀMBIT DE LA MÚSICA I LES ARTS ESCÈNIQUES que contribueixin a la presència de la creació cultural catalana a l’exterior. Tal com s’especifica en la convocatòria el termini de presentació de sol·licituds serà el següent :

– Inici del termini de presentació de sol·licituds: 28 de gener de 2021

– Final del termini de presentació de sol·licituds: 11 de febrer de 2021

Requisits que s’han de complir

– Que les actuacions o gires que s’hagin realitzat o anul·lat, a causa de la situació de crisi ocasionada per la COVID-19, durant el període comprés entre el 10 d’octubre de 2020 i el 31 de gener de 2021 i es pugui acreditar que el beneficiari no s’ha pogut rescabalar d’aquestes despeses.

– Que per a la realització de l’actuació o actuacions s’hagi rebut contraprestació econòmica (catxet i/o taquilla).

– Que s’hagi realitzat un mínim de 10 actuacions en els darrers 4 anys anteriors a la convocatòria. En els casos d’artistes i/o grups amb una trajectòria inferior a 4 anys o amb més de 12 integrants el nombre mínim és de 5 actuacions.

Canvis en les despeses subvencionables

– Les despeses indirectes o derivades de l’obtenció d’un visat d’entrada i/o permís de treball al país on es realitza l’/les actuació/ons corresponents, sempre i quan aquestes despeses indirectes o derivades no superin el 40% de l’import sol·licitat.

– Les despeses derivades de les proves diagnòstiques de la COVID-19 efectuades prèviament al desplaçament, en cas que siguin exigides per les autoritats competents dels països de destinació, equipaments, festivals, etc.

– I respecte al transport de càrrega, les despeses relatives als documents d’admissió temporal de mercaderies (quadern ATA).

Recordeu que es pot presentar, únicament, una sol·licitud per artista i convocatòria i que poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques, les persones físiques empresàries i les persones jurídiques.
La quantia destinada a cada subvenció pot ser de fins al 100% de les despeses subvencionables amb un import mínim per sol·licitud igual o superior a 150 € i fins a un màxim de 20.000 €.

Bases de la convocatòria

Més informació


Últimes notícies d’Ajuts i subvencions:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a