Notícies

Subvencions per compensar el dèficit d’explotació per exhibició de muntatges teatrals de caràcter professional (2019-2020)

Aquestes subvencions tenen per objecte donar suport a l’exhibició de muntatges teatrals de caràcter professional mitjançant subvencions que compensen part de les pèrdues derivades del dèficit d’explotació.
Les subvencions que preveuen aquestes bases s’adeqüen al Reglament (UE) núm. 651/2014 de la Comissió, de 17 de juny de 2014, pel qual es declaren determinades categories d’ajuts compatibles amb el mercat interior, en aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de funcionament de la Unió Europea.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 7 al 28 de juny del 2021, tots dos inclosos.
Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior.
Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a  Tràmits gencat.

A qui va dirigit
Poden optar a aquests ajuts les empreses, tant persones físiques com jurídiques, que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l’àmbit del teatre. Així mateix, hi poden optar les agrupacions d’empreses que es constitueixin en unions temporals d’empreses (UTE), d’acord amb la Llei 18/1982, de 26 de maig, sobre règim fiscal d’agrupacions i unions temporals d’empreses i de societats de desenvolupament regional.
No hi poden optar les entitats sense finalitat de lucre ni els ajuntaments o els ens vinculats o que en depenguin, inclosos els consorcis, les fundacions i les societats mercantils amb capital social íntegrament o majoritàriament de les entitats esmentades.

Visiteu el web per a més informació i per demanar aquest ajut

Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a