Notícies

Subvencions per col·laborar amb sales privades de Catalunya per al suport a l’exhibició d’espectacles d’arts escèniques

Departament de Cultura
L’objectiu és  donar suport a les sales privades de teatre de Catalunya dedicades a oferir amb regularitat una programació estable per a l’exhibició d’espectacles d’arts escèniques (teatre, dansa i circ) de caràcter professional.

L’exhibició s’ha d’haver dut a terme durant la temporada de l’any anterior al de concessió de la subvenció, entenent per temporada de cada any el període comprès entre l’1 de setembre de l’any i el 31 d’agost de l’any següent.
El termini de presentació de sol·licituds és: de l’1 al 21 de setembre de 2016
Aquest ajut és de tramitació telemàtica obligatòria
Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia 
A qui va dirigit

1. Poden optar a aquestes subvencions les empreses teatrals privades domiciliades a l’Estat espanyol o en un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu, ja siguin persones físiques o jurídiques, que siguin propietàries o titulars de la gestió de sales de teatre ubicades a Catalunya.
2. Així mateix, poden optar-hi les agrupacions d’empreses que es constitueixin en unions temporals d’empreses (UTE), d’acord amb la Llei de l’Estat 18/1982, de 26 de maig, sobre règim fiscal d’agrupacions i unions temporals d’empreses i de societats de desenvolupament industrial regional.
3. Poden optar-hi les entitats privades sense finalitat de lucre que gestionin una sala de teatre de titularitat pública de Catalunya que programin exclusivament espectacles d’arts escèniques destinades a públic infantil i juvenil. Queden excloses les entitats privades sense finalitat de lucre que gestionin equipaments públics que tinguin com a destinació ser ateneu o centre cívic.
Visiteu el web per a més informació i per demanar aquest ajut

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a