Notícies

Subvencions per al desenvolupament de públics

Us informem de dues noves subvencions de les quals ens ha informat el Butlletí del @LL€RT,  sistema d’informació de subvencions i altres recursos de finançament.
Es tracta de dues noves convocatòries que ofereix la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals.
 

Subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura.

S’obra convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura.
Les bases tenen per objecte la concessió de subvencions per a les activitats professionals que tinguin com a objectiu la creació, la fidelització o l’increment de públics culturals a Catalunya en els àmbits de les arts escèniques, visuals, audiovisuals i musicals.
Les activitats poden consistir en activitats concretes o en projectes que incloguin un conjunt d’activitats amb una estratègia i un objectiu comuns i que tinguin per objecte la creació, la fidelització o l’increment de públics a través de la creació de comunitats culturals; l’estímul de l’interès per la cultura; la interacció dels usuaris de la cultura amb els creadors i els productors artístics, i altres que millorin l’accés, la participació o la sensibilització, i l’experiència lúdica o emocional del públic en els àmbits culturals establerts. Aquestes activitats de foment de desenvolupament de públics poden ser jornades, tallers, cursos, trobades o altres actuacions relatives als àmbits esmentats.
El període per presentar sol·licituds és del 25 de febrer al 16 de març del 2020, ambdós inclosos.

Més informació

 

Subvencions per al suport a l’organització de premis i concursos que contribueixin al desenvolupament de públics per a la cultura.

S’obra convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per al suport a l’organització de premis i concursos que contribueixin al desenvolupament de públics per a la cultura.
Les bases tenen per objecte la concessió de subvencions per al suport a l’organització de premis i concursos que fomentin tot un sector dels àmbits de les arts escèniques, les arts visuals, l’audiovisual, la música i els videojocs, que contribueixin al desenvolupament de públics per a la cultura.
El període per presentar sol·licituds és del 25 de febrer al 16 de març del 2020, ambdós inclosos.

Més informació

 
Informació extreta de:
Noves convocatòries d'ajuts
Altres notícies relacionades:

Noves convocatòries d'ajuts a la creació


http://ttp.cat/subvencions-per-consultories/

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a