Notícies

Subvencions de l’Àrea Públics del Departament de Cultura 2022

Oberta la convocatòria de 3 noves subvencions de l’Àrea de Públics del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: Subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura; Subvencions a l’organització de premis i concursos per al desenvolupament de públics de cultura; Subvencions per a adquirir o implementar eines tecnològiques per a l’execució de plans de desenvolupament d’audiències a Catalunya.

1. Subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura

Subvencions per a les activitats professionals que tinguin com a objectiu la creació, la fidelització o l’increment de públics culturals a Catalunya en els àmbits de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), les arts visuals, l’audiovisual i la música, així com per a les activitats multidisciplinàries dels àmbits esmentats.

Termini per sol·licitar l’ajut

del 24 de frebrer al 16 de març, ambdós inclosos.

A qui va dirigit

A empreses privades, ja siguin persones físiques o jurídiques, i les entitats privades sense ànim de lucre que no estiguin participades majoritàriament per administracions públiques. I a les agrupacions sense personalitat jurídica de les empreses o les entitats esmentades.

2. Subvencions a l’organització de premis i concursos per al desenvolupament de públics de cultura

Aquestes bases tenen per objecte la concessió de subvencions per al suport a l’organització de premis i concursos que fomentin tot un sector dels àmbits de les arts escèniques, les arts visuals, l’audiovisual, la música i els videojocs, que contribueixin al desenvolupament de públics per a la cultura.

Termini per sol·licitar l’ajut

del 24 de febrer al 16 de març de 2022, ambdós inclosos.

A qui va dirigit

a) Les empreses privades, ja siguin persones físiques o jurídiques, i les entitats privades sense ànim de lucre, que duguin a terme la seva activitat en els àmbits que s’indiquen a l’objecte.
b) Les agrupacions sense personalitat jurídica de les empreses o entitats esmentades a l’apartat a).

3. Subvencions per a adquirir o implementar eines tecnològiques per a l’execució de plans de desenvolupament d’audiències a Catalunya

L’objecte d’aquesta línia de subvencions és per adquirir o implementar eines tecnològiques per a l’execució de plans de desenvolupament d’audiències a Catalunya que ajudin a conèixer i a fidelitzar els públics en relació amb els sectors de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), les arts visuals, l’audiovisual, el llibre, la música, els videojocs i la cultura digital.

Termini per sol·licitar l’ajut

del 24 de febrer al 16 de març de 2022, amdós inclosos.

A qui va dirigit

A empreses privades, tant persones físiques com jurídiques, que duguin a terme la seva activitat en els àmbits que s’indiquen a l’objecte.
També poden ser beneficiàries de les subvencions les entitats privades sense ànim de lucre que representin un col·lectiu de professionals, empreses o entitats d’un sector cultural, o que es dediquin de forma continuada a la promoció, l’estudi i el foment de tot o part d’un àmbit o sector cultural dels que s’esmenten a l’objecte.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a