Notícies

Subvencions de l'àmbit de la cultura

Zeppeling

Modificacions de les bases de dues línies de subvencions per ajudar el sector cultural a fer front a les pèrdues i cancel·lacions per la COVID-19

El Departament de Cultura ha publicat una modificació de les bases específiques de les dues línies d’ajut extraordinàries que gestiona l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural. Aquesta modificació té efectes retroactius respecte a la data de publicació de la convocatòria publicada al DOGC el 22 de maig.

Més informació

Prestació extraordinària per a subministraments bàsics per a professionals de la cultura

Davant de la situació de vulnerabilitat econòmica en què es troben moltes persones professionals del sector de les arts escèniques, arts visuals, música i audiovisual arran de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, en col·laboració amb el Departament de Cultura, ha creat una prestació extraordinària per a subministraments bàsics, amb la finalitat de pal·liar aquesta situació.
Termini de presentació de sol·licituds: a patir del 15 de juny de 2020 fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària.
A qui va dirigit
Als treballadors i treballadores per compte propi o per compte aliè que hagin patit una disminució dràstica i involuntària en els seus ingressos durant els períodes en què han tingut inactivitat i no han tingut ingressos.

Més informació

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a