Notícies

Subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música (Modificació de Bases específiques)

Departament de Cultura

Organisme atorgant

GENERALITAT DE CATALUNYA – DEPARTAMENT DE CULTURA
Institut Català de les Empreses Culturals

Objecte

1. S’afegeix una nova lletra, la h), a la base 6 de l’annex de l’Acord del Consell d’Administració de 21 de desembre de 2016, amb la redacció següent:
“h) Volum de contractació i facturació internacional i el percentatge que representa respecte al total. Aquesta informació s’ha de referir a la previsió de l’any en curs, així com dels darrers tres anys si la persona sol·licitant ha obtingut una subvenció en la darrera convocatòria d’aquesta línia de subvencions o, en la resta dels casos, únicament de l’any anterior.”
2. Es modifica la base 8 de l’annex de l’Acord del Consell d’Administració de 21 de desembre de 2016, que passa a tenir la redacció següent:
“8. Comissió de Valoració
Les sol·licituds són analitzades per una comissió de valoració constituïda per:
a) La persona titular de la Direcció de l’Àrea de Mercats de l’ICEC, que presideix i coordina les reunions.
b) La persona titular de la Direcció de l’Àrea de les Arts Escèniques de l’ICEC, i la persona titular de la Direcció de l’Àrea de Música de l’ICEC.
c) Tres persones externes a l’ICEC, expertes en arts escèniques i tres persones externes a l’ICEC, expertes en música.
d) Tres persones tècniques de l’Àrea de Mercats de l’ICEC, una de les quals amb veu i sense vot, que exercirà de secretària.”
3. S’afegeix una nova base, la 10, a l’annex de l’Acord del Consell d’Administració de 21 de desembre de 2016, amb la redacció següent:
“10. Altres obligacions de les persones beneficiàries
Les persones beneficiàries de les subvencions han d’incloure, a més del logotip del Departament de Cultura i l’expressió “amb el suport del Departament de Cultura”, el logotip de CATALAN ARTS utilitzant el/s logotip/s que es troben en la pàgina (http://www.catalanarts.cat/web/quisom/area) en els elements informatius i de difusió de l’activitat objecte de l’ajut, si es duen a terme amb posterioritat a la concessió de l’ajut. ”

Normativa

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a