Notícies

Subvencions a la Producció de Nous Muntatges Teatrals de Caràcter Professional

El proper 18 de març, s’obre la convocatòria de subvencions a la producció de nous muntatges teatrals de sala i de carrer de caràcter professional.

A més el divendres 19 de març es durà a terme un taller pràctic sobre la sol·licitud i justificació de subvencions a la Producció de Nous Muntatges Teatrals de Caràcter Professional

Divendres 19 de març, l’Àrea de les Arts Escèniques de l’ICEC organitza un taller pràctic bàsic en línia pensat per optimitzar els procediments de sol·licitud i justificació de subvenció de la línia d’ajuts a la producció de nous muntatges teatrals de sala i de carrer de caràcter professional.

Adreçat a tots els professionals, gestors i tècnics del sector de les arts escèniques que s’iniciïn a la tramitació de subvencions. A la primera part del taller s’abordarà de manera pràctica aquells aspectes tècnics i formals més rellevants en el moment de sol·licitar i justificar els ajuts (formulari de sol·licitud, memòria explicativa del projecte, pressupost, documents administratius requerits, etc). A la segona part, els assistents podran exposar els possibles dubtes que tinguin relacionats amb la tramitació de les sol·licituds.

Aquesta sessió es durà a terme de manera virtual en streaming a través de la plataforma Zoom. La sessió començarà a les 10h i tindrà una durada aproximada de de 2 hores.

PROGRAMA

  • Recepció i benvinguda a càrrec de Miquel Curanta, director de l’ICEC
  • Presentació de les línies d’ajuts de l’Àrea de les Arts Escèniques a càrrec de Nèlida Falcó, directora de l’Àrea de les Arts Escèniques
  • Treball d’un cas pràctic a càrrec de Rebeca Torre, tècnica de la Unitat d’Ajuts de l’ICEC
  • Resolució de dubtes

Per poder participar al taller és necessària INSCRIPCIÓ PRÈVIA abans del  dimecres 17 de març adreçant un correu electrònic a igarciam@gencat.cat (Imma García) amb les següents dades:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • E-mail
  • Telèfon de contacte
  • Empresa.

El dia anterior al taller es facilitarà l’enllaç de Zoom necessari per seguir la sessió.

Bases de la convocatòria


Últimes notícies d’Ajuts i Subvencions:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a