“sTTriPtease”, despullant processos creatius: una sèrie de trobades que ens permetran intercanviar idees, créixer i evolucionar com a professionals.
Està clar que els espectacles infantils són molt diversos, així com les companyies i els processos de creació, i a la TTP tenim la sort d’integrar-los tots. I hem decidit que és moment d’aprofitar-ho i utilitzar aquestes diversitats per unir-nos i créixer junts.
Als“sTTriPtease”, despullem els processos de creació d’alguns espectacles, per descobrir allò que hi ha darrere i que no es veu a simple vista, buscant conèixer diferents formes de treballar així com les idees creatives que envolten la producció d’una obra.
Creiem que pot ser un bon punt de partida per crear debat, discussió i intercanvi d’idees sobre els processos de producció en els espectacles infantils. Una forma entretinguda, pràctica i efectiva de créixer i millorar entre tots, tant per la companyia que exposa la seva feina com per tots aquells que assistim a la jornada.
En aquesta edició, ho farem mitjançant un passi escolar de “Mon pare és un ogre”, on visualitzarem l’obra, per tot seguit trobar-nos tots, creadors i públic i compartir idees al respecte en un debat que ha de girar entorn de tots aquells elements que fan ric un espectacle. Ep! i cap problema si s’allarga, podem dinar tots junts per seguir la conversa.
Reserva’t el dia 19 de febrer!
Ens trobarem a Girona, al Teatre municipal, per veure i compartir idees sobre el procés de creació de “Mon pare és un ogre”, l’espectacle de la companyia La Baldufa.
A través d’aquest viatge al país dels Ogres podrem sentir un cant a l’esperança i una història de redempció.
Mon Pare és un Ogre és un espectacle teatral i multidisciplinari, que combina gest i clown per a explicar-nos una història colpidora, un pèl incòmoda i plena de sentiments que ens arribarà a emocionar. Ens parla sobre la maldat dels bons i la bondat dels dolents, del càstig, la culpa, la solidaritat, la justícia, el bé i el mal.
Perquè destaca el procés creatiu de “Mon pare és un ogre”?
El Centre Penitenciari de Ponent ha permès a la companyia realitzar una residencia d’assaig compartint el procés de creació d’aquest espectacle amb interns, famílies i treballadors, això els ha fet impregnar-se de les seves emocions que han deixat empremta a l’espectacle i a tot l’equip artístic que hi ha participat. Una experiència realment impactant.
Tot el que necessites saber:
- Dimecres 19/02/2020 – 10.45 h.
- Teatre Principal de Girona
- Funció + debat + dinar (podem seguir el debat dinant, corre a compte de cadascú però en el cas de ser molts, reservaríem lloc).
- Apunta’t gratuïtament AQUI!!
- Places limitades!!
Amb la col·laboració de:
Més informació:
0 comentaris