Notícies

sTTriPtease, despullant procesos creatius

Arriben els “sTTriPtease” a la TTP, una sèrie de trobades que ens permetran intercanviar idees, créixer i evolucionar com a professionals.

sTTriPtease - Despullant processos creatius - Camí a l'escola
Està clar que els espectacles infantils són molt diversos, així com les companyies i els processos de creació, i a la TTP tenim la sort d’integrar-los tots. I hem decidit que és moment d’aprofitar-ho i utilitzar aquestes diversitats per unir-nos i créixer junts.
Per tot això, comencem una sèrie de trobades on despullarem els processos de creació d’alguns espectacles, per descobrir allò que hi ha darrere i que no es veu a simple vista, buscant conèixer diferents formes de treballar així com les idees creatives que envolten la producció d’una obra.
Creiem que pot ser un bon punt de partida per crear debat, discussió i intercanvi d’idees sobre els processos de producció en els espectacles infantils. Una forma entretinguda, pràctica i efectiva de créixer i millorar entre tots, tant per la companyia que exposa la seva feina com per tots aquells que assistim a la jornada.
En aquesta primera edició, ho farem mitjançant un assaig obert de l’obra proposada, on visualitzarem el resultat del procés de creació, per tot seguit trobar-nos tots, creadors i públic i compartir idees al respecte en un debat que ha de girar entorn de tots aquells elements que fan ric un espectacle. Ep! i cap problema si s’allarga, podem dinar tots junts per seguir la conversa.
 

Reserva’t el dia 30 de gener!

 
Campi Qui Pugui serà la primera companyia a despullar-se al sTTriPtease” i ens descobrirà en primícia el seu nou espectacle “Camí a l’escola”.

“Tres germanes, un camí diari, un objectiu… Tenir el seu futur en les seves pròpies mans, canviar la seva petita realitat. I sense saber-ho, canviar el món sencer.”

“Camí a l’escola” és un projecte diferent de tot l’anterior, que després de 4 anys de preparació per fi es materialitza. Un espectacle de sala allunyat dels contes tradicionals, més vivencial, amb un procés creatiu de gran valor, on els detalls són la clau i tot te un perquè.
Deixaré que la mateixa companyia us convenci de venir:

Des dels nostres inicis com a Companyia ens ha interessat contar històries, la tradició de la transmissió oral i com aquesta és una cosa integrada en la societat (…). Les històries ens transporten, ens mostren altres realitats i la nostra pròpia com si fossin miralls. Alimenten la capacitat d’empatia i l’imaginari col·lectiu. Ens apassiona trobar llenguatges que enforteixin els nexes i connexions que existeixen entre el públic: o són nens o ho han estat. I aquesta connexió pot reviure també a través dels contes i les històries.
Aquest nou projecte s’allunya dels recursos que hem usat habitualment. D’entrada s’inspira en una història real contemporània: el camí cap a l’escola d’uns germans de l’Índia. Volem jugar amb una sensibilitat diferent que ens ajudi a trobar nous llenguatges que alimentin i posin en valor la història; realista i plena de vitalitat, sense dramatisme i fugint de clixés ensucrats.

 

Tot el que necessites saber:
  • Dijous 30/1/2020 – 12 h.
  • Teatre Foment – Juneda
  • Funció + debat  + dinar (podem seguir el debat dinant, corre a compte de cadascú però en el cas de ser molts, reservaríem lloc).
  • Apunta’t gratuïtament AQUI!!

 

Els sTTriPers d’aquesta primera edició seran:

ROSA DÍAZ: De la companyia La Rous Teatre. Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2011. Rosa s’encarrega de la direcció artística de l’espectacle. Intervé en tots els àmbits creatius per a donar unitat d’estil al projecte. També realitza la direcció escènica i d’interpretació.
JORDI PEDRÓS: Co-director de la companyia Campi Qui Pugui. Format a Barcelona en l’Institut del Teatre, Atrium coaching i Col·legi del teatre. S’encarrega de la producció executiva del projecte. A més és el tècnic de l’espectacle en escena i apareix com a personatges adults.
CRISTINA GARCÍA: Co-directora de la companyia Campi Qui Pugui. Formada a París en Acting-*International i École Jacques Lecoq i a Barcelona en Estudis de Teatre Berty Tovías. S’encarrega de la producció de projecte i creativa. És una de les 3 actrius de l’espectacle.

Ja tenim més espectacles confirmats. No t’ho perdis!

sTTriPtease dates

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a