Notícies

sTTriPtease Conservando memoria


Seguim amb els “sTTriPtease” a la TTP, una sèrie de trobades que ens permeten intercanviar idees, créixer i evolucionar com a professionals.
Està clar que els espectacles infantils són molt diversos, així com les companyies i els processos de creació, i a la TTP tenim la sort d’integrar-los tots. I hem decidit que és moment d’aprofitar-ho i utilitzar aquestes diversitats per unir-nos i créixer junts.
Per tot això, seguim aquestes trobades on despullarem els processos de creació d’alguns espectacles, per descobrir allò que hi ha darrere i que no es veu a simple vista, buscant conèixer diferents formes de treballar així com les idees creatives que envolten la producció d’una obra.
L’edició anterior va ser tot un èxit. Mitjançant l’obra “Mon pare és un ogre”, vam analizar el procés de creació de La Baldufa. Podeu trobar un reportatge al respecte a AQUÍ.
En aquesta edició, ho farem mitjançant un passi escolar de l’obra “Conservando memoria”, on visualitzarem el resultat del procés de creació de la companyia El Patio, per tot seguit trobar-nos tots, creadors i públic i compartir idees al respecte en un debat que ha de girar entorn de tots aquells elements que fan ric un espectacle. Ep! i cap problema si s’allarga, podem dinar tots junts per seguir la conversa.
 

Conservando memoria


– Avi, quina és la teva pel·lícula favorita?
– Pregunta-li a la teva àvia
– Àvia, tens por de morir-te?
A la meva àvia se li escorre una llàgrima, jo m’escorro amb ella. La meva àvia té por a la mort, jo també.
Aquest viatge és un joc de preguntes als meus avis i a les meves àvies, el meu desig de conservar-los amb mi, la meva pirueta personal per a esquivar l’absència, el meu homenatge a quatre persones importants en la meva vida, el meu desig de conservar la seva memòria, d’esmussar-la.
Vull colar a través de mi els records dels meus avis, vull tacar-me les mans amb pebre roig, sucre i sal, explicar-te que després de les entrevistes vaig descobrir que aparentment no hi ha res d’extraordinari en les seves vides i que és precisament això, la qual cosa em va resultar extraordinari.
Quins ingredients necessita una vida per a ser extraordinària?
 

Tot el que necessites saber:

  • Conservando memoria
  • Cia: El patio
  • Dia: 6/3/20
  • Hora: 10.45 h
  • Lloc: Teatre Foment – Juneda
  • Funció + debat + dinar (podem seguir el debat dinant, corre a compte de cadascú però en el cas de ser molts, reservaríem lloc).

Apunta’t gratuïtament AQUI!!(places limitades)

 

Extra:

sTTriPtease Mon pare és un ogre

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a