Notícies

SPASA, Formació Internacional en Arts de Carrer a les Terres de Ponent

SPASA és una formació internacional d’arts de carrer de dues setmanes de duració. Aprofitant dos esdeveniments escènics importants que tenen lloc a la província de Lleida en un curt període de temps, quatre companyies venen a fer cursos intensius de la matèria per un públic interessat en la creació a l’espai públic.

Desde SPASA creuen que les arts de carrer s’han de fundamentar en una especialització teòrica i pràctica dels seus executors. Amb aquest curs aposten per una visió 360º del sector i volen treballar les diferents disciplines que integren les arts de carrer. Així doncs, en cada edició d’SPASA intentaran aprofundir en el treball pràctic i les eines que ens ofereixen diferents companyies i professionals del sector reconeguts internacionalment.

A QUI VA DIRIGIT?

Artistes professionals en actiu de les arts escèniques que tinguin interés en les arts de carrer.

Artistes professionals de les arts de carrer que vulguin tenir una visió i coneixement més complet del sector

Membres de companyies emergents que estiguin interessats en la professionalització.

Estudiants d’arts escèniques que vulguin conèixer o especialitzar-se en les arts de carrer.

Qualsevol professional en actiu (productor, programador, gestor, escenògraf,…) que vulgui aprofundir en les tècniques, coneixements o funcionament del sector de les arts de carrer.

COM FUNCIONA?

El curs dura 16 dies i està dividit en 2 blocs, l’experiència com a espectador i professional en dos esdeveniments de gran importància i l’aprenentatge com a alumne a través de les formacions.

1.L’alumne participarà activament com a públic i assistent a aquests dos esdeveniments: FiraTàrrega i Aquelarre de Cervera. Des de l’organització s’oferirà una experiència immersiva a aquests esdeveniments, enfocant diferents aspectes d’aquests com l’organització, les relacions amb els professionals o la preparació dels artistes que hi participaran.

2.Per altra banda, S.P.A.S.A. proposa 72 hores lectives dividides en quatre formacions, impartides per quatre companyies especialistes en diferents disciplines d’arts de carrer. 

El curs comença el 28 d’agost amb l’arribada dels participants a Cervera. Aquest mateix dia ja podran gaudir de les activitats que s’organitzen a l’Aquelarre de Cervera. Paral·lelament, durant tot el cap de setmana s’organitzen xerrades i tallers oberts a tots els participants, on s’aprofundirà en les particularitats d’aquesta festivitat tradicional.

A partir del dilluns 30 d’agost comença el curs lectiu, amb els tallers de les companyies convidades a aquesta edició. Hi hauran dos companyies per setmana que ofereixen entre 4 i 5 sessions de quatre hores cadascuna.

Finalment, a partir de la nit del dia 10 de setembre, els participants gaudiran de FiraTàrrega des d’un òptica professional; veient espectacles però també acudint a formacions i activitats específiques que faran que l’alumne experimenti com funciona un gran festival d’arts de carrer.

El curs s’impartirà en anglès.

Només hi ha 20 places disponibles. Siguis ràpid/a!!

El preu inclou:

  • Allotjament
  • Dinar i sopar de dilluns a divendres
  • Transport entre Cervera i Tàrrega
  • Assitència total a totes les activitats de SPASA

Més informació i inscripcions

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a