Notícies

SOS Cultura: Ajuts a la creació i la participació cultural

Por, aïllament, solitud, emocions contingudes, la mascareta omnipresent… Els efectes socials i emocionals de la Covid han vingut per quedar-se?

Necessitem la cultura, i la cultura ens necessita. SOS Cultura és un programa extraordinari d’ajuts de la Fundació Carulla per donar suport als i les creadores culturals i fer possibles nous projectes que donin resposta als efectes provocats per la pandèmia. 

Fomentar noves creacions literàries d’autors joves, promoure la realització de jornades mutare en el territori i facilitar l’accés i la participació en activitats del Museu de la Vida Rural són els altres objectius d’aquesta convocatòria.

Cultura com a antídot als efectes de la Covid-19

Des de la Fundació Carulla treballem per posar en valor i activar la capacitat de la cultura i les arts com a motors de transformació social. Des d’aquesta perspectiva i conscients de la situació social que estem vivint per la pandèmia de la Covid-19, neix SOS Cultura.

SOS Cultura és un programa extraordinari d’ajuts que ofereix suport als i les creadores culturals arran de la crisi generada per la Covid-19 i que promou la creació de nous projectes culturals que donin resposta a la necessitat que tenim com a societat d’abordar els efectes provocats per la pandèmia, com ara la por, l’aïllament, la solitud, les emocions contingudes, etc.

Amb aquest programa excepcional estem buscant, des de diferents àmbits, propostes artístiques inèdites i fomentar la participació cultural.

SUPORT A CREACIONS ARTÍSTIQUES A L’ESPAI PÚBLIC

  • (20 BEQUES DE 4.000 €)

SUPORT A CREACIONS LITERÀRIES EN LLENGUA CATALANA

  • (4 BEQUES DE 4.000 €)

AJUDES AL DESENVOLUPAMENT DE MUTARE EN EL TERRITORI

  • (3 AJUDES DE 4.000 €)

TARIFACIÓ SOCIAL AL MUSEU DE LA VIDA RURAL

Més informació
Consulta les Bases

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a