Notícies

'Som la TTP' una activitat que es consolida

Som espectacles familiars, som la TTPAquest passat cap de setmana, i aprofitant la celebració del Dia Mundial del Teatre per a l’Infància i la Joventut, vam celebrar tot un seguit d’activitats a La Garriga, Lleida i Sant Martí de Tous sota el lema ‘Som espectacles familiars, som la TTP’.
Aquesta és la segona edició d’una activitat que va nèixer al 2013 per la necessitat de recaudar fons per a que la nostra entitat pugui continuar treballant en la lluita per la millora del sector de les arts escèniques per a tots els públics i de donar-li visibilitat a l’entitat i al sector en general i que aquest any s’ha consolidat com una jornada de teatre, participació i compromís.
Tot i que la meteorologia no ens va acompanyar, vam aconseguir recaudar 1.539 € que es destinaran a tirar endavant el portal www.EscenaFamiliar.cat, les Jornades CREA, el treball que fem amb les institucions per millorar les condicions del sector i molt més.
Gràcies a les companyies que vau aportar la vostra feina, als que vau venir a gaudir de les activitats, a les institucions que ens vau cedir els espais per fer-ho possible, a tots els que ens heu rezolcat en aquest projecte i també a tots els que no heu pogut participar però ho heu seguit per donar-hi suport.
Nosaltres continuarem treballant en projectes comuns perquè junts som grans, junts som visibles i junts tenim molta més força.
 
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a