Notícies

S’obre la convocatòria per presentar sol·licituds a Danza a Escena 2022

Les companyies professionals de dansa que desitgin concórrer a la convocatòria Dansa a Escena 2022 poden presentar les seves sol·licituds fins al pròxim 10 de setembre a les 12.00 (hora peninsular).

Cada companyia podrà presentar un màxim de dues propostes el caixet de les quals no excedeixi els 8.000 euros + IVA.

REQUISITS

– Igual que en processos anteriors, poden participar companyies professionals de dansa residents a Espanya que no hagin girat en el circuit 2021.
– Cada companyia pot presentar un màxim de dos espectacles el caixet dels quals no haurà de superar en cap cas els 8.000 euros (imposats no inclosos). Aquest caixet ha d’incloure totes les despeses, a excepció de la Fitxa Tècnica.
– La inscripció es formalitzarà a través de la pàgina web de la Xarxa, www.redescena.net, portal en el qual les companyies hauran d’estar prèviament registrades.
PROCESSO

– Les companyies interessades a participar hauran de facilitar tots aquells materials promocionals o de difusió que facin possible la seva valoració posterior: fotografies, vídeos, fitxa tècnica i artística de l’espectacle, etc. Només es valoraran espectacles que proporcionin un link al vídeo complet de la peça.
– Es valoraran altres aspectes complementaris, com l’oferta d’activitats paral·leles a l’actuació que permetin fomentar la captació de nous públics i audiències per a la dansa.

CATÀLEG DANSA A ESCENA 2022

Una vegada finalitzat el període d’inscripció (el 10 de setembre de 2021 a les 12.00, horari peninsular), es reunirà la Comissió de Ballet, Dansa i Arts del Moviment de la Xarxa, encarregada d’elaborar un catàleg format per al voltant de 30 espectacles. La Xarxa cofinançarà amb els teatres i auditoris participants els caixets dels espectacles seleccionats, aportant fins a un 50% d’aquest.

Totes les novetats es comunicaran oportunament a través d’aquest canal, de la pàgina web oficial de la Xarxa, www.redescena.net, i dels nostres perfils oficials en Twitter, Facebook i Instagram.

El catàleg Dansa a Escena 2022 es publicarà en www.danzaaescena.es l’1 d’octubre. Quan s’hagi donat a conèixer el catàleg, arribarà el torn per a espais escènics, xarxes i circuits associats a la Xarxa, que tindran oportunitat de sumar-se a Dansa a Escena 2022 amb la presentació (del 4 d’octubre al 17 de desembre) de projectes de difusió d’aquesta disciplina a partir de les peces incloses en aquest catàleg.

La realització del CIRCUIT DANSA A ESCENA 2022 queda en tot cas supeditada a la concessió, per part del INAEM, de la subvenció nominativa destinada a aquest efecte a la Xarxa, entitat que gestiona el Circuit.


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a