Notícies

S’obre la convocatòria dels premis Zirkòlika 2020

Es crea una nova categoria per a distingir el Millor projecte de circ social

La revista Zirkòlika convoca la XI edició dels Premis, que incorporen una nova categoria per distingir el Millor projecte de circ social. A més, les altres categories són: millor espectacle de carpa, sala, carrer, de Pallassos, millor número de circ, millor artista/companyia emergent, millor iniciativa per a la projecció de circ, el premi a la millor trajectòria en el món del circ i el premi de votació popular.

Podeu presentar les vostres candidatures als premis a través d’aquest FORMULARI fins el 8 de desembre.

L’objectiu dels premis, malgrat la situació actual marcada per la COVID-19, és  donar veu i visibilitat al nostre sector i demostrar que continua havent-hi creacions, estrenes i que les companyies i artistes de circ no s’aturen.

Als Premis poden presentar-se totes les companyies i artistes que han presentat el seus espectacles a Catalunya durant els darrers dos anys (2019-2020); i també qualsevol proposta d’espectacle, iniciativa o projecte online.

Als Premis Zirkòlika valoren també les iniciatives per  a la projecció del circ, els projectes de circ social i la trajectòria d’una companyia o projecte. Si és el vostre cas marca l’opció al formulari: projecte / iniciativa de circ.

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure a premiszirkolika@gmail.com i podeu consultar més informació a: www.zirkolika.com/premiscirccatalunya .

Informació extreta de l’apcc

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a