Notícies

S’inicia l’elaboració de l’Informe anual sobre l’estat de la cultura i de les arts de 2020

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts ha iniciat l’elaboració de l’Informe anual sobre l’estat de la cultura i de les arts de 2020, que enguany es vol presentar el mes de juny.

No hi ha cap dubte que l’any 2020 quedarà marcat per la crisi de la covid-19 i les repercussions socials i econòmiques que està generant. El sector de la cultura és un dels més castigats per aquesta pandèmia. La lluita contra el virus ha comportat limitacions de moviments dels ciutadans, el tancament d’activitats o restriccions d’aforaments, que han afectat molt directament el sector cultural, que per norma general està acostumat a treballar amb recursos molt limitats. D’altra banda, el confinament ha accelerat la generalització de noves formes d’accés a la cultura basades en les noves tecnologies. A hores d’ara és difícil preveure cap a on ens portaran les transformacions que s’estan implementant, però des del CoNCA estan convençuts que l’impacte d’aquesta crisi va més enllà de les pèrdues econòmiques que patim.

Per aquest motiu, com a representats d’una part d’aquest sector cultural i artístic, us demanen la vostra participació en l’anàlisi que volen realitzar sobre l’afectació de la crisi al sector cultural i per definir un conjunt de mesures en l’àmbit de la política cultural que ajudin a sortir d’aquesta situació amb un sector cultural i artístic reforçat.

Han preparat una enquesta oberta a tots els creadors, artistes i treballadors de la cultura, així com a empreses, institucions i organitzacions culturals, on s’interroga sobre l’afectació personal provocada per la situació que estem vivint.

Contesta l’enquesta

L’enquesta romandrà oberta fins el proper 12 de març.

Les respostes individuals i de les associacions representatives del sector cultural han de donar una visió de conjunt de l’afectació dels sectors artístics i culturals per poder dissenyar recomanacions en l’àmbit de la política cultural que ens ajudin a afrontar els reptes que tenim al davant.


Últimes notícies d’Altres:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a