Notícies

S'ha presentat l'avançament de programació de FETEN 2014

Setanta companyies procedents de set països mostraran els seus últims espectacles a la vintè tercera edició de FETEN 2014

La Fira Europea de les Arts Escèniques per a Nens i Nenes es prepara per abordar els escenaris de Gijón el proper mes de febrer de 2014.
Un total de set espectacles s’estrenaran en el marc de FETEN, que tindrà lloc entre els días16 i 21 febrer 2014 .
Companyies procedents d’Argentina, Bèlgica, França, Bulgària, Holanda, Itàlia i de 15 comunitats autònomes del nostre país protagonitzaran una trobada escènica que, dirigida als més petits, oferirà al voltant de 150 representacions.
Dansa, òpera, teatre d’actors, titelles i objectes, màgia, espectacles musicals, circ, clown o adaptacions de contes, entre d’altres disciplines, protagonitzaran la programació de la cita escènica asturiana, consolidada com un dels principals trobades per a l’anàlisi, la reflexió i conversa entre professionals del sector escènic.
Les companyies de la TTP a FETEN 2014
17 companyies catalanes han estat seleccionades per formar part de la programació d’aquesta propera edició. Dins d’aquestes 17, estem orgullosos d’anunciar que 8 son membres de la TTP:

Felicitats a tots els programats a FETEN, ens veurem a Gijón al febrer.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a