Notícies

Sessió informativa i taula rodona sobre el nou Postgrau en Escenificació i Tecnologia Digital

En el curs 2019-2020 es posarà en marxa la primera edició del Postgrau en Escenificació i Tecnologia Digital, una formació innovadora i pionera a Espanya que té l’objectiu de facilitar als professionals de les arts en viu, sobretot als qui es dediquen a les arts escèniques, la incorporació de les tecnologies digitals com un recurs escènic més. Donat el caire innovador dels estudis, el proper dijous 20 de juny, a les 18 h, tindrà lloc una sessió informativa a càrrec d’alguns membres de l’equip docent del postgrau. A més, també es durà a terme la taula rodona “Qualitats de la tecnologia digital expressiva en les arts en viu”, amb la participació de diversos experts i professionals especialistes en la matèria. L’acte es farà a l’aula S4S4 de l’Institut del Teatre i és d’accés lliure.
Durant la sessió participaran diversos integrants de l’equip docent del postgrau, que explicaran la seva experiència com a professionals especialistes en la incorporació de la tecnologia digital a les arts en viu. En concret, participaran Xavier Gibert i Oriol Ibáñez, experts en disseny i producció tecnològica, així com Alba Corral, Cecilia Molanoi i Jan Mech, artistes digitals, sota la moderació d’Elisabet Castells, coordinadora del postgrau en Escenificació i Tecnologia Digital.
El nou postgrau, que s’engegarà al gener de 2020, té com a col·laboradors l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la comunitat de creadors audiovisuals Telenoika i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
Per qualsevol consulta podeu contactar amb formaciocontinuada@institutdelteatre.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a