Notícies

“Sense solta” de Teatre Mòbil, millor espectacle de La Mostra d’Igualada 2013

Sense Solta de Teatre MòbilLa companyia Teatre Mòbil ha guanyat el Premi Fundació Catalunya – La Pedrera al millor Espectacle de la 24a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre infantil i juvenil, celebrada a la capital de l’Anoia entre l’11 i el 14 d’abril, amb l’espectacle Sense solta, estrenat a la fira, obtenint una puntuació de 9,48 sobre 10 per part del públic.
Aquesta és la segona ocasió que Teatre Mòbil ha merescut el premi, ja que el 2011 va guanyar amb l’espectacle Les Trifulgues dels Germans Garapinyada.
El guardó està dotat amb 1.500 euros i suposa un important reconeixement a la companyia que el rep, ja que són els mateixos espectadors els qui decideixen el veredicte. El vot (quantificat de l’1 al 10) s’emet a través d’unes butlletes situades a la sortida dels diferents espais d’actuació de La Mostra d’Igualada amb les urnes corresponents. El públic podia escollir entre els 48 espectacles de tota la programació.
La puntuació s’obté després de calcular la mitjana aritmètica per tal de garantir la igualtat de condicions entre les companyies que actuen en espais de més i menys aforament, ja siguin tancats o de carrer.
Sense solta és un espectacle de clown creat per la companyia i el pallasso Marcel Gros, que també en signa la direcció, que porta l’espectador a un món on tot és possible, un espai propi on res és el que sembla i on tot el que passa finalment es transforma en joc. Només amb una escala, un faristol, un escenari i tres comediants la sorpresa va i torna en un espectacle divertidament surrealista.
La segona posició, després de Sense solta, i amb una puntuació de 9,45 ha estat per a la companyia granadina La Rous que va estrenar durant La Mostra l’espectacle Una niña. El  tercer lloc ha estat per al el Cor Infantil Amics de la Unió amb 9,40 punts per al seu espectacle musical V-E-U-S!.
 
Lliurament del Premi
El lliurament del Premi Fundació CatalunyaLa Pedrera al millor espectacle de La Mostra d’Igualada 2013 es farà el divendres 17 de maig, a les 12.30 hores, al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada.
L’acte comptarà amb l’assistència del Primer Tinent d’Alcalde d’Entorn i Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Josep Miserachs; la Directora de Cultura de la Fundació Catalunya–La Pedrera, Marga Viza; els membres de la companyia Teatre Mòbil; el director artístic de La Mostra d’Igualada, Òscar Rodríguez i el gerent de La Mostra d’Igualada, Òscar Balcells.
Aquest és el setè any que la Fundació atorga el guardó. Les altres companyies guanyadores anteriorment han estat: Antonio Díaz Cascajosa amb l’espectacle de màgia La asombrosa historia de Mr. Snow (2012); Mumusic Circus amb el muntatge de circ Merci Bien (2010); Egos Petits amb la proposta de titelles i musical En Joan sense por (2009);Marcel Gros amb l’espectacle de clown Inventari (2008) i el Mag Lari amb Secrets (2007).
Font: La Mostra d’Igualada

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a