Notícies

SDE organitza formació sobre el compliment normatiu.

SDE organitza una nova formació sobre el compliment normatiuComplir o no complir? Aquesta és la qüestió.

El compliment normatiu a les empreses culturals i creatives.

 
La manca de consciència en els equips directius i gestors de la responsabilitat penal de les persones jurídiques. Pot cometre un delicte una empresa/entitat?
 
Els riscos generals i específics de les empreses culturals que cal tenir en compte. Quins delictes pot cometre l’empresa cultural?
 
La precarietat de mitjans en les empreses culturals i la focalització en l’activitat, el producte o el servei que s’ofereix al mercat. La planificació empresarial en matèria legal i la sostenibilitat del negoci.  Quan pensem en com evitar cometre un delicte si sempre estem pensant en com vendre el que fem? I com ho fem?
 
Les conseqüències «fatals» de la condemna penal. Sancions del Codi Penal de multa, suspensió o dissolució. La prohibició de contractar amb les administracions públiques i de rebre’n subvencions com a conseqüència de la condemna penal. Com acaba l’empresa si ha comès un delicte?
 
Objectius de la sessió
La sessió pretén generar consciència i alertar sobre la responsabilitat penal de les persones jurídiques i les seves conseqüències, sobre els riscos generals i específics del sector cultural en compliment normatiu i sobre la necessitat d’implantar sistemes de bon govern, de compliment normatiu i de compliment normatiu penal en les organitzacions privades per garantir-ne la sostenibilitat i la prosperitat.
 

Què necessito saber?

HORARI

13-02-2020. 09:15h-11:30 hores

ESPAI

Sala d’Actes de l’Arts Santa Mònica
Rambla Santa Mònica, 7.
Barcelona 08002.
 
Més informació i inscripcions AQUÍ!
 
Informació extreta de:
informació extreta de sde

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a