Notícies

SDE: Learn, do, share

El Departament de Cultura, a través de l’SDEcol·labora amb l’esdeveniment Learn Do Share Barcelona que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny al Disseny Hub de Barcelona, i que vol reunir en un mateix espai a professionals del cinema, els videojocs, l’enginyeria de software, l’educació, la televisió, el disseny, el sector social, l’ecologia, l’urbanisme, o l’hacktivisme… Una barreja de talent creatiu de totes les formes i colors per fomentar la pol·linització creuada, impulsar la innovació  i trobar respostes sobre el futur de la creació i producció de continguts en el món digital 
Learn Do Share és un esdeveniment que va néixer fa 7 anys a Nova York i que se celebra ja a 14 ciutats de tot el món.  Està dirigit a activar la creativitat des de tots els punts de vista, i a crear ponts entre professionals de diferents disciplines per a tirar endavant projectes on es trobin la cultura i la tecnologia.
El primer dia de Learn Do Share Barcelona consistirà en un laboratori de disseny col·laboratiu, Think Do Lab, que tindrà un màxim de 40 participants. Un experiment de creació multidisciplinar al voltant d’una qüestió concreta, que hauran de resoldre entre tots els participants.
La segona jornada, el Public Day, és oberta i gratuïta i  comptarà amb creadors internacionals i locals, presentant projectes multidisciplinars en fase de desenvolupament o prototipatge, que es compartiran i testejaran en tallers i exposicions.
INFORMACIÓ

Lloc: Disseny Hub. Plaça de les Glòries 37, Barcelona.
(Accés i inscripcions entrada pel Carrer Àvila)
Preu: Les dues jornades són gratuïtes.
Registra’t ara a
http://www.learndoshare.net/barcelona/frontpage/com-puc-participar/
Més informació al web oficial: http://www.learndoshare.net/barcelona
Facebook:www.facebook.com/learndoshare.bcn
Twitter:@learndoshare
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a