Notícies

SDE: Com hauria de ser el lloc web d'una empresa cultural

Les bases per a la creació d’un lloc web i la creació de pàgines d’aterratge per a les campanyes publicitàries

 
OBJECTIU
En aquesta sessió veurem com hauria de ser un lloc web tant en l’àmbit tècnic com en el del màrqueting. Aprofundirem en la part de creació dels continguts (com fer un «qui som» que connecti amb la gent i la porti cap a nosaltres, com transmetre confiança, com maximitzar la conversió de visites en client, etc.). També veurem com podem crear pàgines d’aterratge per convertir el màxim de les visites que hem portat al lloc web des de les campanyes publicitàries (i que, per tant, hem pagat).
METODOLOGIA
Donarem a conèixer a les empreses culturals les característiques i necessitats que han de tenir en compte a l’hora de crear o actualitzar el seu lloc Web.  Veurem solucions als principals problemes que els emprenedors i les empreses es troben en iniciar un projecte Web.

Taller adreçat a professionals de les empreses i entitats del sector cultural i creatiu responsables de màrqueting i responsables de la comunicació online.
Per poder assistir al taller és imprescindible portar un ordinador portàtil o una tauleta amb dispositiu Wi-Fi i cable d’alimentació.Places limitades segons ordre d’inscripció. Només s’admetrà la inscripció d’una persona per empresa o entitat. Es prioritzaran les sol·licituds d’empreses i professionals del sector cultural privat.

CONTINGUT
1. L’evolució d’internet.
2. Com ha de ser el lloc Web d’una empresa cultural.
3. Què necessitem per a crear un lloc web.
4. Factors claus d’èxit.
5. Com portar trànsit a un lloc web.

 
FORMADORA

Montserrat Peñarroya  @montsepenarroya
 
Ha estat sòcia fundadora i directora general de l’empresa Comercio Digital, S.A. que pertany al Grup Intercom (creadors d’Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha  estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades  amb Internet.  És professora de Marketing Digital i d’eBusiness en Màsters i Postgraus de diverses  universitats: UAB (Escola de Postgrau i Escola Universitària  de Turisme i Hosteleria),  UPF – ESCI, Universitat de Barcelona i també imparteix    classes a la Universitat  Politècnica de València, la Universitat de Girona, La Salle, La  Cambra de Comerç de  Barcelona ACC1Ó, ICEC – SDE i l’Agència Catalana de  Turisme, entre altres.

 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a