Notícies

Residències teatrals per a artistes i companyies. Las Naves – Espai de creació contemporània – Creador.es 2014 (València)

Des de Las Naves – Espai de Creació contemporània i Creador.es es pretén incentivar la creació dramàtica a València. Per això es convoquen les residències teatrals durant el 2014 per incentivar la producció artística i teatral.
Les residències tenen per objectiu fomentar l’intercanvi cultural i donar suport als artistes escènics i/o companyies teatrals que així ho desitgin atenent a una sèrie de requisits:

 • Las Naves cedirà un espai per assajar als artistes i/o companyies seleccionats. Aquest espai estarà en funció de la disponibilitat de les activitats anuals que Las Naves desenvolupa durant l’any.
 • Els horaris assignats per a les residències seran, preferiblement, de matins (de 8 a 15 hores), quedant alguna tarda lliure. Els artistes i/o companyies s’hauran acollir els horaris que se li assignin, sempre en funció dels que ells sol·licitin.
 • Per vetllar pel bon ús de les instal·lacions, el artistes i/o companyia signarà un acord amb Les Naus i Creador.es pel qual es compromet al bon ús de les instal·lacions i al compliment del que s’ha acordat entre les parts.
 • En cas que l’artista i / o companyia necessiti guardar algun material (atrezzo, escenografia, etc) es podrà fer ús d’un magatzem a Las Naves durant el període de residència. Aquest material podrà quedar-s’hi, sempre que no superi les dimensions del magatzem. En cas de dubte, es determinarà pels gestors.
 • No s’estableix un temps de residència específic, encara que s’entén que hauria d’oscil·lar entre el mes i 5 mesos de treball en el lloc. Els artistes i/o companyies de teatre podran proposar el temps (dies, horari, etc) que considerin oportú per al seu procés de treball.
 • Serà una convocatòria contínua. Encara hi haurà una primera data per lliurar materials (27 de febrer de 2014), se seguiran rebent materials per a les successives convocatòries. La idea és que l’espai estigui en continu procés i que els artistes i/o companyies vagin treballant i s’incorporin noves propostes. Tots han de tenir unes dates d’entrada i sortida en els espais de treball.
 • L’artista i/o companyia haurà de complir un únic requisit: presentar, en finalitzar el procés, un work in progress (o el que considerin oportú) en l’espai de treball. S’acordarà amb Las Naves i Creador.es si aquesta mostra és per a públic obert o només a visitant.
 • Qualsevol dubte i/o consulta serà contestada per l’equip gestor del projecte en el correu electrònic info@creador-es.com .
 • Las Naves i Creador.es es reserven el dret de cancel·lar l’activitat si ocorregués algun incident o problema de causa major.

Tots aquells artistes i/o companyies que vulguin presentar-se a aquestes residències hauran d’enviar les seves sol·licituds per correu electrònic a info@creador-es.com amb la següent documentació en format pdf:

 • Títol del projecte i desenvolupament breu de la línia de recerca i/o treball.
 • Currículum dels participants (artista, companyia i/o equip).
 • Full de contacte de l’artista i/o companyia (domicili, telèfon i correu electrònic).
 • Dies i hores que necessiten la sala d’assaig, atenent la premisses comentades.
 • Observacions i/o dubtes que vegin necessàries comentaris.

La data límit per a aquesta primera convocatòria serà el dijous 27 de febrer de 2014. En cas que alguna sol·licitud arribi en dies posteriors, no es tindrà en compte per a aquesta primera convocatòria, però passarà a les successives convocatòries.
El plantejament de les residències és que hi hagi entre tres o quatre convocatòries anuals perquè els artistes puguin treballar entre 1, 2, 3, 4 o 5 mesos d’assaig.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a