Notícies

Reserva ja el teu estand a la llotja de La Mostra d'Igualada

La Mostra d’Igualada recupera l’espai de les Encavallades del Museu de la Pell per ubicar una nova Llotja professional, un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics.
Aquesta Llotja incorporarà un espai per realitzar els Speed Meetings, un espai per a presentacions, una taquilla per gestionar les entrades de professionals, la zona d’acreditacions, un espai de càtering exclusiu per a professionals amb capacitat per a 100 persones (dinars) i servei de bar.
Els horaris de La Llotja seran el dijous de 8:30h a a 20h, el divendres de 8:30h a 19h, i el dissabte i diumenge de 9:30h a 19:00h.
Un nou disseny integral

Enguany tornem a donar la possibilitat de contractar estands per tal de fer més visible la vostra entitat. Amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art Gaspar i Camps d’Igualada, hem dissenyat una Llotja diferent, que permet en un mateix espai viu, realitzar les diferents activitats: tant les presentacions, com els Speed Meetings o els dinars.
Dinem a La Llotja

Per tal de potenciar l’encontre entre programadors i companyies hem habilitat un espai de càtering en una zona de La Llotja. El tiquet costarà 10€ i es podrà reservar juntament amb el formulari de sol·licitud d’entrades, o al mateix moment d’acreditar-se (sempre i quan quedin places disponibles). Les companyies programades també dinaran en aquest espai.
Presentacions a La Llotja
Aquells expositors que ho desitgin, tindran dret a fer una presentació a La Llotja, o bé al propi estand o bé a l’espai central. Les presentacions tindran una durada màxima de 10 minuts i es realitzaran el divendres 8 d’abril i dissabte 9 d’abril de 19h a 20:30h.
Els expositors interessats en realitzar una presentació a La Llotja, hauran d’enviar la seva proposta a l’adreça professionals@lamostraigualada.catabans del 24 de març, explicant el contingut de la presentació i el dia i franja horària en què es vol dur a terme. Les propostes de presentacions seran valorades per l’organització, que les seleccionarà segons les consideri més adequades seguint els objectius generals de la fira.
Speed Meetings
A partir del 14 de març s’obrirà el període per sol·licitar els Speed Meetings. La informació d’inscripció amb tots els programadors assistents estarà disponible tant a través del mail com a la pàgina web de la fira.
Sol·licitud d’estand
La Llotja, ubicada les Encavallades del Museu de la Pell, disposa de dos tipus d’estand: el tipus A (2,4 de fons x 3,6 de boca) i el tipus B (2×1,4m).
  • Els estands de tipus A inclouen 4 acreditacions i els dinars a La Llotja pels 4 dies pels 4 acreditats.
  • Els estands de tipus B inclouen 2 acreditacions i els dinars a La Llotja pels 4 dies pels 2 acreditats.
A més, oferim un descompte en la contractació d’estands per totes aquelles companyies programades a La Mostra d’Igualada 2016.
Els estands es podran contractar fins el 18 de març.
PREUS 2016  Preu normal Companyies programades
 Estand A
+ 4 acreditacions
+ dinars
 225 euros  175 euros
 Estand B
+ 2 acreditacions
+ dinars
 150 euros  125 euros
OBSERVACIONS IMPORTANTS:
1. El nombre d’estands disponibles és limitat i aquests s’atorgaran per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds.
2. Un cop enviada la sol·licitud, en el termini d’una setmana rebreu per correu electrònic la confirmació de la reserva on hi constaran les dades bancàries per efectuar el pagament.
3. La sol·licitud no es donarà per definitiva fins a la recepció del comprovant de pagament al número de compte corrent que s’indicarà en el document de confirmació.
4. L’últim dia de recepció de sol·licituds és el 18 de març.
Les entitats i/o companyies interessades en reservar un estand a La Llotja, ho podeu fer a través del formulari web.
Per qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 806 69 45 o del correu electrònic professionals@lamostraigualada.cat.
Formulari de sol·licitud d’estand

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a