Notícies

Què estan fent els socis? #SiEsVolEsPot #LaCulturaTambeCura

La Gran A...ventura


La nova normalitat és cada vegada menys nova, i més normalitat. Però no deixem de celebrar cada petita victòria que representa tornar a escena. En aquest post podem veure algunes coses que estan fent les companyies sòcies, proves de que #SiEsVolEsPot i de la importància de la cultura en tota aquesta situació, #LaCulturaTambéCura.
Tampoc podem deixar de banda els reconeixements, sempre importants en un sector que moltes vegades en queda fora. Per això estem més que orgullosos del Premi de la critica al millor espectacle de teatre familiar que ha rebut Zum-Zum Teatre per Polzet.
Però no només han rebut aquest reconeixement sinó que Miguel Angel Infante, el dissenyador del vestuari de HIPPOS està nominat als premis Dansacat que reconèixen, incentiven i promocionen la feina de les professionals de la Dansa a Catalunya.


Seguint amb les bones notícies, Trobem la Companyia Més Tumàcat, que reinventa la cercavila i converteix Cornellà de Llobregat en una festa gràcies al Cercabalcó!

Més Tumàcat és protagonista sobre rodes en la Festa Major de Cornellà de Llobregat


També la visibilitat és important, i aquesta setmana La Tresca ha estat una de les apostes del dia a “Els experts” d’iCatfm on han parlat de l’estrena de la cançó Pou i del nou disc Maquinaigües.

Seguint en l’àmbit de visibilitat, podem trobar aquesta entrevista que Guillem Albà ha fet a l’Estaquirot Teatre i Marcel Gros, una xarrada amb calma on els espectadors podien fer preguntes en directe a través del Youtube del Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú.

 
També podeu veure l’entrevista de Viu el Teatre sobre l’espectacle ADÉU PERTER PAN de Festuc Teatre amb els seus protagonistes. S’hi parla de qui son Festuc, com creen i curiositats sobre un espectacle que ja he fet 250 funcions des de la seva estrena al 2018 a La Mostra d’Igualada.

També volem felicitat El Pot Petit, que ha aconseguit els 10.000.000 de visualitzacions a la cançó El lleó vergonyós. Moltes felicitats per formar part del dia a dia de moltes famílies!

 

 
Posts relacionats…

Què estan fent els socis? #SiEsVolEsPot #LaCulturaTambeCura

Tres socis finalistes dels Premis de la Crítica 2020

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a