Notícies

Quatre companyies de la TTP a FETEN 2021

Ahir diumenge dia 9 de maig va començar la 30a. edició de FETEN, la Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas que te lloc a Gijón fins al divendres 14. Tot i poder-se portar a terme presencialment, la COVID ha fet que s’endarrerissin les dates, ja que normalment té lloc al febrer. També s’ha vist reduït el nombre de participants, tant de companyies programades com de professionals assistents.

D’entre les 39 companyies seleccionades, volem destacar les 4 companyies membres de la TTP que s’han escollit. Us les presentem:

  • Sóc una nou de Zum-Zum Teatre (Estrena absoluta!): L’advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau d’una branca del seu noguer. El nen transforma la seva vida per complet i per a poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tot fruit que caigui al seu jardí li pertany. El jutge i fiscal, incrèduls, escolten els testimonis. Mentrestant, Omar recorda com va haver de fugir d’un país en guerra i com va perdre als seus pares en el mar, esperant tenir una oportunitat a la vida.

  • ARTiNAUTA de Marcel Gros (versió castellana de Planeta M.ART): El Planeta M.Art, és un Planeta imaginat, un Planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai que tu també ets artista! Com deia Marcel Duchamp… Artista és qui sàpiga mirar!

  • Camí a l’escola de Campi Qui Pugui: Tres germanes, un camí i un objectiu: tenir el futur a les seves mans. L’extraordinària història de tres germanes que s’enfronten a obstacles i perills diàriament per arribar a l’escola. Un espectacle suggerent, visual i sense text que s’inspira en la història real d’infants d’arreu del món. Infants autònoms i capaços, amb ganes d’aprendre i canviar el seu món.

  • Orbital de Farrés Brothers i Cia.: La Mariona, el Yuri i el Nil juguen a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal i com tots formem part de l’univers. Un dia les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys. Ara són adults. La Mariona és a punt de fer realitat el somni dels tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Ella no vol marxar sense acomiadar-se. Ells volen acomiadar-se abans no marxi. Es retrobin o no, la memòria es desperta, els jocs tornen i els astres tornen a fer constel.lacions impossibles.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a