Notícies

Publicades les bases generals de les subvencions en matèria de cultura 2014 de la Generalitat

El Departament de Cultura ha publicat avui les bases generals  que han de regir la concessió de subvencions en matèria cultural per a l’any 2014. Està previst que properament es publiquin també les bases específiques amb informació més detallada sobre les línies de subvenció que es convocaran aquest any.
Les principals novetats que presenten les bases generals del 2014 són:
Tramitació telemàtica de les sol·licituds
Totes les línies de subvenció que es convocaran aquest any requeriran presentació telemàtica de les sol·licituds a través de l’Oficina Virtual de Tràmits  (OVT). Els ens públics i les universitats catalanes continuaran tramitant les sol·licituds per la plataforma EACAT .
Model pressupost
A partir del 2014 ja no serà obligatori presentar els pressupostos amb el model que ofereix el Departament de Cultura. L’únic formulari obligatori serà el de sol·licitud. Malgrat això, s’aconsella fer ús dels models proposats.
Document d’acceptació
Igual que al 2013, aquest any també caldrà presentar el document d’acceptació de la subvenció en cas d’aparèixer a la proposta provisional de concessió. En aquest document podreu acceptar o desistir de la concessió proposada, però també modificar el projecte i el pressupost si la quantitat proposada és inferior a la sol·licitada. En aquest cas, heu de tenir en compte la base 3.1 i la 11.5 de les bases generals. A diferència de l’any anterior, però, si no presenteu el document d’acceptació dins del termini de 10 dies hàbils, l’OSIC no us el requerirà, de manera que, si no l’envieu, entendrem que desistiu de la subvenció proposada.
Import subvencionable
A partir del 2014 l’OSIC farà una distinció entre l’import del projecte i l’import subvencionable. El percentatge subvencionat s’aplicarà, per tant, sobre aquest darrer, no sobre l’import total del projecte. D’aquesta manera a l’hora de justificar els projectes concedits, l’OSIC tindrà en compte només l’import subvencionable, no la totalitat del cost del projecte.
Els punts següents no han variat respecte a l’any passat però cal tenir-los presents:
Calendari de realització de l’activitat
L’activitat subvencionada s’ha de realitzar durant l’any natural de la concessió, és a dir, durant el 2014.
Dues dates de presentació de la documentació justificativa
Segons el calendari de la vostra activitat, haureu de presentar la documentació per justificar-la el darrer dia hàbil de juliol (per als projectes que es diguin a terme durant el primer semestre) o bé el darrer dia hàbil de gener de 2015 (en cas d’haver finalitzat l’activitat el segon semestre de 2014).
Presentació dels comprovants de pagament
Podeu presentar els comprovants de pagament un cop hagi acabat el període de venciment de les factures que justifiquen l’import subvencionable.

Més informació: Text de la resolució de les bases generals 2014

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a