Notícies

Propera obertura convocatòria artística – Residències a Fabra i Coats

Enguany, la convocatòria anual per a la cessió d’espais destinats al desenvolupament de projectes artístics a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació s’avança a l’1 de setembre, data d’inici de la convocatòria, i estarà oberta fins al 21 de setembre.
La convocatòria s’adreça a artistes, col·lectius, associacions i plataformes amb un projecte artístic en procés de creació.
Els espais disponibles per a la cessió comprenen sales d’assaig de grans dimensions adequades per a la creació en qualssevol modalitats escèniques com el teatre, la dansa, el circ; locals intermedis per a projectes de creació musical i sonora; estudis individuals pensats per a la creació, producció i edició audiovisual, i tallers adequats per desenvolupar projectes d’arts visuals i multimèdia.
A l’hora de seleccionar els projectes es valoraran positivament les propostes més emergents, les que fomenten la hibridació artística, i aquelles que tinguin la capacitat de generar i integrar col·laboracions a escala local i internacional.
Les bases de la convocatòria estan publicades aquí:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a