Notícies

Prop de 260 companyies s’inscriuen a la Fira de Titelles de Lleida

La recepció de propostes va finalitzar a l’octubre i s’ha obert, com cada any, a companyies catalanes, de la resta de l’estat i internacionals.
La Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig de 2016, arribarà a la seva 27a edició. Una Fira única en el seu àmbit en tot l’Estat i un referent internacional per al sector teatral.
Aquest any, s’han rebut 257 propostes d’espectacles de cara a la propera Fira, un número molt semblant al de la passada edició i que evidencia una continuïtat del bon estat de salut de la Fira de Titelles, com a plataforma de mercat d’interès per a tots els professionals del sector i en la que les companyies a més de participar-hi, n’obtenen força beneficis en forma de futurs contractes d’actuacions. Concretament, són 81 companyies catalanes (un 15% més que l’any passat), 102 companyies de la resta de de l’estat espanyol i 74 companyies de països estrangers, les que han presentat els seus muntatges per a ser valorats i inclosos en la programació de la propera Fira, el que suma un total de 257 espectacles.
En aquest moment ja s’està procedint al visionat d’aquests muntatges –dels quals es rep el vídeo- i se’n farà una selecció per tal de confeccionar la programació de la que serà la 27a edició de la Fira de Titelles, en què està previst que actuïn entre 20 i 30 companyies.
A més de la recepció de propostes, la programació de la Fira també s’elabora amb espectacles que l’equip del Centre de Titelles ha visionat a través de la seva assistència a diverses fires, festivals, programacions i trobades professionals de Catalunya, la resta de l’estat i altres països. La qual cosa, incrementa les propostes en més de 300.
La selecció dels espectacles participants es farà atenent a criteris de qualitat, nivell artístic, innovació i connexió amb els diversos públics, i es farà pública a la roda de premsa de presentació de la 27a Fira de Titelles.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a