Notícies

Programa extraordinari d'ajuts a la creació Carlota Soldevila


En motiu de la situació crítica que està vivint el sector teatral, el Teatre Lliure amplia els Ajuts a la creació Carlota Soldevila amb quatre modalitats més per tal d’intentar fer front a la davallada de l’activitat degut al tancament dels teatres. L’objectiu és, per tant, continuar incentivant el pensament creatiu i la producció teatral en situació de confinament.
convocatòria oberta del 2 al 31 de maig 2020 (inclòs)
qui s’hi pot presentar?
S’hi pot presentar qualsevol professional de les arts escèniques resident a Catalunya o a la resta de l’Estat espanyol.
què he de fer per presentar-m’hi?
Descarrega’t el formulari de la modalitat que t’interessi, omple’l i envia’l per correu electrònic a ajuts@teatrelliure.com, fent constar a l’assumpte a quina modalitat et presentes.
Modalitats:
1. AJUTS PER AL DISSENY DE PROJECTES ESCÈNICS
5 ajuts de 2.500 € cadascun
En aquests projectes escènics es busquen universos inspirats en la ficció especulativa (distòpies, utopies i realitats alternatives) on es proposin canvis de paradigma personals o col·lectius. Consideren que l’actual estat d’incertesa pot servir d’inspiració per especular sobre possibles altres mons, desitjables o no, però que en tot cas ens obliguin a imaginar altres maneres de ser i de conviure.
2. AJUTS PER A TEXTOS DRAMÀTICS
5 ajuts de 3.000 € cadascun
Es busquen projectes que parlin o guardin una certa relació amb les temàtiques següents: el canvi climàtic, la família, l’espiritualitat i la vellesa. Us proposem també escriure textos que tinguin certa èpica, escrits amb tota llibertat sense pensar en cap espai concret del Lliure.
3. AJUTS PER A DRAMATÚRGIES EN ARTS DE CARRER
5 ajuts de 2.500 € cadascun
En col·laboració i complicitat amb Fira Tàrrega volen obrir la porta a una de les arts menys habituals a la programació del Teatre Lliure com són les arts de carrer.
4. AJUTS PER A L’ESCENA DISTANT
Propostes escèniques per a una programació digital o a distància

5 ajuts de 1.250 € cadascun
Busquen projectes que plantegin una alternativa al teatre presencial o que permetin un distanciament obligat entre els espectadors. Amb aquesta modalitat volen motivar els creadors a trobar altres maneres de fer teatre per tal de garantir-ne la supervivència fins i tot més enllà de les xarxes i malgrat les limitacions espacials a què l’actualitat ens obliga.
 

Tota la informació

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a