Notícies

Procreació: Residències i Assajos

ProcreacióConvocatòria oberta fins el 7 de Desembre

Qué és PROCREACIÓ?
PROCREACIÓ és un projecte de suport a la creació del Centre Cívic Sant Martí, centrat en l’àmbit escènic. Dues vegades a l’any, s’obre una convocatòria a nivell de ciutat per a companyies d’arts escèniques interessades en fer-hi residència.
Amb aquesta convocatòria es pretén donar suport als creadors escènics en totes les seves vessants, teatre,  performance, dansa, circ, nous llenguatges, etc. Els projectes residents tenen la possibilitat de provar el seu espectacle en públic, una vegada finalitzada la residència, dins del marc de la programació del centre. Per altra banda, amb aquest projecte es pretén apropar nous llenguatges i tendències escèniques al barri de Sant Martí de Provençals, com una forma de formar nous públics i interessos culturals en el territori.
Els projectes rebuts són valorats segons els següents criteris:

  • que siguin inèdits i de creació pròpia
  • la viabilitat i adequació del projecte a les infraestructures del centre i la seva programació cultural
  • la possibilitat de fer-ho a l’espai públic
  • el fet d’incloure documentació addicional (fotografies, dibuixos, vídeos…)

A les companyies seleccionades se’ls ofereix un espai ampli i polivalent per desenvolupar el seu procés de creació, a més que es posa a la seva disposició un ampli ventall de materials i infraestructures del centre (so, llums, audiovisual, etc.) Els horaris disponibles són molt variats i es busca que s’ajustin a les especificitats de cada projecte. Una vegada acabat el termini acordat de la residència, sempre s’ofereix la possibilitat de renovar per un període més llarg en el cas de que el procés creatiu així ho necessiti.
CONVOCATÒRIA PROCREACIÓ
El centre cívic Sant Martí obre una convocatòria per a companyies d’arts escèniques interessades en fer-hi residència. És una convocatòria de periodicitat trimestral i admet  la possibilitat de renovació.
Amb aquesta convocatòria es pretén donar suport als creadors escènics en totes les seves vessants, teatre, performance, dansa, circ, nous llenguatges, etc.
Els projectes residents tindran la possibilitat de provar el seu espectacle en públic, una vegada terminada la residència, dins del marc de la programació del centre.
Oferim un espai ampli i polivalent amb les següents característiques:
– Capacitat – 50 persones
– Superfície – 180 m2
– Alçada – 3,20m
– Terra – linòleum
– Miralls –  4 (tots seguits)
– Espatlleres – 12
– Barra de ballet – 2
– Vestuaris amb dutxes (homes, dones i discapacitats)
– Mini cadena per sonorització
– No climatització
– No emmagatzematge
Els projectes rebuts seran valorats segons els següents criteris:
– que siguin inèdits i de creació pròpia
– la viabilitat i adequació del projecte a les infraestructures del centre i la seva programació cultural
– la possibilitat de fer-ho a l’espai públic
– el fet d’incloure documentació addicional (fotografies, dibuixos, vídeos…)
Totes les propostes seleccionades han d’assumir el compromís de realitzar la residència i presentació de l’obra en les condicions que s’hagin acordat entre ambdues parts.
Per participar en aquesta convocatòria s’ha de fer arribar un dossier gràfic i la fitxa de sol•licitud a pdcsantmarti@gmail.com o bé per correu ordinari a PDC CC Sant Martí, Carrer Selva de Mar 215, 08020 Barcelona.
Qualsevol dubte podeu trucar al 932565760 i preguntar per dinamització.
 
Presentació de les obres
Una vegada acabat el període de residència, es fa una presentació pública de les obres. Aquesta presentació pot assumir el format d’un acte concret i específic del projecte o bé, les diferents obres es poden presentar dins del marc de la programació del centre cívic, sigui dins de Perpetracions (Mostra d’art efímer al carrer – www.perpetracions.com) o Mercateatre (Fira d’arts escèniques de carrer – www.mercateatre.com).

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a