Notícies

Procreació: Residències d'arts escèniques

Qué és PROCREACIÓ?
PROCREACIÓ és un projecte de suport a la creació del Centre Cívic Sant Martí i de l’Auditori Sant Martí, centrat en l’àmbit escènic.
Dues vegades a l’any s’obre una convocatòria a nivell de ciutat per a companyies d’arts escèniques interessades en fer-hi residència.
Amb aquesta convocatòria es pretén donar suport als creadors escènics en totes les seves vessants, teatre, performance, dansa, circ, nous llenguatges, etc.
Per altra banda, amb aquest projecte es pretén apropar nous llenguatges i tendències escèniques al barri de Sant Martí de Provençals, com una forma de formar nous públics i interessos culturals en el territori.
A les companyies seleccionades se’ls ofereix un espai ampli i polivalent per desenvolupar el seu procés de creació, a més de posar a la seva disposició materials i infraestructures del centre (so, llums, audiovisual, etc.)
Com a contraprestació les cies seleccionades es comprometen a mostrar la peça o l’espectacle creat dins de la programació del CC Sant Martí o l’Auditori Sant Martí.
Els horaris disponibles són molt variats i es busca que s’ajustin a les especificitats de cada projecte.
 
CONVOCATORIES PROCREACIÓ
El centre cívic Sant Martí i l’Auditori Sant Martí obre una convocatòria per a companyies d’arts escèniques interessades en fer-hi residència.
S’obren dues convocatòries a l’any:
Del 7 de gener al 7 de febrer. Periode de residencia de Març a Juny.
Del 15 de setembre al 15 d’octubre. Periode de residencia de Novembre a Gener.
Les CONDICIONS que s’ofereixen són les següents:

  • 3 mesos d’assaig al CC Sant Martí i/o l’Auditori Sant Martí (Selva de Mar, 211). Amb possibilitat de prorrogar segons els criteris pactats.
  • Contraprestació: Estrena  de l’espectacle a l’Auditori (amb capacitat per a 357 butaques) o dins de la programació d’arts escèniques del  C.C Sant Martí (Perpetracions, Mercateatre…) en funció de diferents criteris de programació a pactar amb les companyies.  Aquestes actuacions no són remunerades.
  • Suport tècnic:  (so i llums) assaig general i representació.
  • Suport en el disseny i la difusió de l’espectacle:  El Centre Cívic es farà càrrec de tots els elements de difusió externa de l’espectacle però la companyia s’implicarà en la seva distribució.  En les futures actuacions de la companyia amb la obra o espectacle realitzat durant la residencia (o en el dossier que es derivi de la mateixa) us demanem que aparegui com a suport a la creació el CC Sant Martí i el logo corresponent.

Totes les companyies que es presentin a la convocatòria han d’assumir el compromís de realitzar el projecte i estrenar-lo en les mateixes condicions que l’han presentat. En cas que no sigui així o que el projecte no s’acabi duent a terme, la companyia haurà de recompensar el Centre Cívic pels assajos realitzats i pel compromís no complert (assumint l’import de lloguer de les sales utilitzades).
Es valorarà:

  •  Que la proposta-idea de treball sigui de creació pròpia, inèdita.
  •  Que la tècnica de l’espectacle sigui compatible amb l’espai i material del CC Sant Martí i l’Auditori.
  •  La qualitat de la proposta presentada.

Més informació AQUÍ.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a