Notícies

Primeres Jornades Internacionals pels Drets Culturals – CULTUROPOLIS

Barcelona acollirà aquesta tardor les primeres Jornades Internacionals pels Drets Culturals – CULTUROPOLIS, una trobada per reflexionar i debatre sobre els drets culturals, per pensar sobre el seu aterratge i per imaginar i trobar mecanismes que els impulsin i els garanteixin. Amb aquesta iniciativa, la ciutat s’afegeix, des d’una lògica municipalista, al debat internacional i incorpora un espai de reflexió i mostra de projectes innovadors i vinculants que obren un camí cap a un reconeixement formal dels drets culturals a escala des de l’òptica local, amb la voluntat de generar i compartir coneixement i sumar experiències.

Les jornades estan coorganitzades per l’Ajuntament de Barcelona i Culture Action Europe i tindran lloc els dies 16, 17, 18 i 19 de novembre a Barcelona. La programació i les activitats es desenvoluparan entre la nova sala Paral·lel 62, El Molino i tot l’entorn de l’avinguda del Paral·lel.

CULTUROPOLIS oferirà prop de vint taules de debat, presentacions de més d’una trentena de projectes nacionals i internacionals, un congrés acadèmic amb més de vuitanta recerques, tallers i activitats dinamitzades i una programació artística amb més d’una desena de propostes.

La inscripció a les jornades és gratuïta. CULTUROPOLIS s’adreça a tots els agents culturals locals i internacionals, tant públics com privats, que treballen en la gestió, la recerca o la pràctica.

Pots consultar l’avançament del programa aquí:  https://www.barcelona.cat/aqui-es-fa-cultura/ca/culturopolis/programa/16-novembre

Inscripcions : https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/388959?lang=ca

Si tens qualsevol dubte o consulta, pots contactar a través de l’adreça electrònica culturopolis_info@bcn.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a