Notícies

Presentació de l'Estatut de l'Artista

Estatuto del artistaEl pròxim dimecres 19 de juliol el CONCA ha organitzat la presentació a Catalunya del document marc de l’EStatut de l’Artista, que està previst que s’aprovi el març del 2018. L’Estatut està previst que aporti millores laborals i fiscals als artistes, com un sistema específic en la Seguretat Social que cobreixi els periodes d’intermitència laboral, per exemple. Des
Ahir 12 de juliol a Madrid,representants de més de setanta associacions, entitats i sindicats del sector de la cultura van presentar el document marc amb 50 propostes que lliuraran la setmana que ve a la subcomissió per a l’elaboració de l’Estatut de l’Artista.
La seva aprovació, que està prevista a partir de març de 2018, afectarà a un milió de professionals, i aportarà millores laborals i fiscals com un sistema específic en la Seguretat Social que cobreixi els períodes d’intermitència laboral, el reconeixement de les malalties professionals dels artistes i de plans de transició laboral per a les professions de curta durada, com la dansa.
El CONCA, membre de la comissió de Catalunya, anima als artistes a assistir per mostrar suport a la presentació a la premsa que organitza el 19 de juliol a les 12h30 a l’Auditori del MACBA.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a